PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Την είσοδο της στον τομέα της διαφήμισης ετοιμάζεται να κάνει η αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης.

Τις διαφημίσεις ξεκινά η ΣκλαβενίτηςΤην είσοδο της στον τομέα της διαφήμισης ετοιμάζεται να κάνει η αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης.
Η αλυσίδα προχωρά σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Τribe /Grey προκειμένου να προβάλλει την καλή της φήμη και στην επαρχία, όπου δεν είναι ακόμη γνωστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καμπάνια της αλυσίδας θα ποεριλαμβάνει υπάθρια διαφήμιση (στάσεις λεωφορείων κλπ) και ενδεχομένως και ραδιόφωνο.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τις ανάγκες που προέκυψαν από τη συμφωνία για την απόκτηση της Μαρινόπουλος καθώς έχουν αλλάξει πλέον τα δεδομένα για την Σκλαβενίτης, που από ένα δίκτυο 110 καταστημάτων εντός Αθήνας, έχει βρεθεί με περίπου 520 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
Οι διαφημίσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα και όχι, πάντως αργότερα από την περίοδο των χριστουγεννιάτικων αγορών, προκειμένου, σύμφωναμ με στελέχη της αγοράς, να κερδηθεί ένα μεγάλο μέρος του τζίρου αυτού.
Υπενθυμίζεται ότι οι τράπεζες που χρηματοδότησαν τη Σκλαβενίτης για την εξαγορά της Μαρινόπουλος έχουν ζητήσει από την πρώτη να ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια, η οποία αναμένεται να είναι σε δαπάνη αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποιούσε η πτωχευμένη αλυσίδα

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget