PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δικηγόρο

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δικηγόρο στα ΕξάρχειαΟι δράστες σκότωσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο γραφείο του
Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα από αστυνομικές πηγές, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον πυροβόλησαν δύο φορές εν ψυχρώ και τον σκότωσαν.
Πώς έγινε η άνανδρη δολοφονία
Οι δύο δολοφόνοι χτύπησαν το κουδούνι προφασιζόμενοι τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου. Ανέβηκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον πυροβόλησαν δύο φορές στην κοιλιά. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δικηγόρο νεκρό πάνω στο γραφείο του.
Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξαφανίστηκαν. Την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο γραφείο του δικηγόρου βρισκόταν και ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Στην οδό Ασκληπιού έχει φτάσει ασθενοφόρο, όμως οι νοσοκόμοι αναμένουν την έλευση ιατροδικαστή.
Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε το 1965 σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Ήταν επίσης υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ασχολείτο κυρίως με οικονομικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων το εξοπλιστικό και το σκάνδαλο Energa ενώ ήταν συνήγορος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου ο οποίος κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο για να του αναθέσουν την προμήθεια τεσσάρων ιπτάμενων ραντάρ.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget