PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Νέο θρίλερ! Επιχείρηση διάσωσης ξανά στον Όλυμπο

Νέο θρίλερ! Επιχείρηση διάσωσης ξανά στον Όλυμπο - Όρειβάτες έπεσαν σε γκρεμό!Λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τον νεκρό ορειβάτη νέα επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο - Δύο ορειβάτες ταυματίστηκαν μετά από πτώση σε γκρεμό - Οι δύο άνδρες φαίνεται πως αποκόπηκαν από την υπόλοιπη παρέα και κατέληξαν σε χαράδρα - Πληροφορίες ότι ο ένας έχει τραυματιστεί στα πλευρά και ο άλλος στο πρόσωπο - Χθες ενας 25χρονος ορειβάτης ανασύρθηκε νεκρός από γκρεμό πάλι στον Όλυμπο
Μετά την επιχείρηση του Σαββάτου κατά την οποία ανασύρθηκε νεκρός ένας 25χρονος και διεσώθη ένας συνομήλικός του, σήμερα εξελίσσεται νέα επιχείρηση διάσωσης για δύο ορειβάτες ηλικίας 45-55 χρόνων!
Συγκεκριμένα, δύο ορειβάτες τραυματίστηκαν μετά από πτώση σε γκρεμό στον Όλυμπο, λίγες ώρες μετά τη χθεσινή τραγωδία – καρμπόν!
Έπεσαν στον γκρεμό!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr δύο ορειβάτες από την παρέα των επτά ατόμων που έκανε ορειβασία στο σημείο, αποκόπηκαν από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό και να τραυματιστούν, ο ένας στο πρόσωπο και ο άλλος στα πλευρά.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λίγο μετά τις 14:00 ενημερώθηκε η υπηρεσία για πτώση δύο ατόμων σε γκρεμό στην προαναφερόμενη θέση, η οποία απέχει 3,5 ώρες πεζοπορίας, από το καταφύγιο Πριόνια.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο άνδρας που κάλεσε την Πυροσβεστική, οι δύο ορειβάτες έχουν τραυματιστεί κατά την πτώση τους.
Μετά τις 8.30 το βράδυ και εκτός απροόπτου, αναμένονται στη θέση Λειβαδάκι στον Όλυμπο, οι άντρες και γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος από την Κατερίνη και το Λιτόχωρο, αλλά και μέλη της 2ης ΕΜΑΚ -συνολικά 12 άτομα-, προκειμένου να μεταφέρουν πίσω στο καταφύγιο Πριόνια, τους δύο τραυματίες ορειβάτες, ηλικίας 45-55 χρόνων, που έχουν τραυματιστεί.
Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά την τραγωδία, επίσης στον Όλυμπο, με την πτώση ορειβάτη σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ρεπορταζ: Θεοδόσης Πάνου


Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget