PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





“Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ” ΤΟΥ ΑΛΛΑΝ ΜΠΕΝΝΕΤ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΩ │ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | ΩΡΑ 21:00
Το Θέατρο Μω - Ετεροτοπίες φιλοξενεί την παράσταση:
“Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ” ΤΟΥ ΑΛΛΑΝ ΜΠΕΝΝΕΤ
σε σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Βασίλη ΝανάκηΗ ομάδα χοροθεάτρου OFF ART σε συνεργασία με την Aντιδημαρχία πολιτισμού και επιστημών Λάρισας, παρουσιάζει τον μονόλογο του Άλαν Μπένετ -«Η ευκαιρία της ζωής της» (Her big chance), έναν από τους μονολόγους του έργου του “TALKING HEADS” στο θέατρο Μω.
Το πρόσωπο του μονολόγου είναι η Λέσλυ, μια ηθοποιός (?) που κάνει τα πάντα για να είναι μέσα στο κινηματογραφικό γίγνεσθαι της Αγγλίας. Την συναντάμε στην προσπάθεια της να πάρει ένα ρόλο <<...σε μια παραγωγή που κάνουν βίντεο για την αγορά του εξωτερικού με στόχο κυρίως την Δ.Γερμανία...και αργότερα την Τουρκία>> (για τους μη γνωρίζοντες, ερωτική ταινία...με υπόθεση).
Η Λέσλυ, προτάσσοντας πάντα τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της, συμβιβάζεται χωρίς να ντρέπεται. Γνωρίζει πως δεν είναι καλύτερη από κανέναν και αυτό της δίνει μια ευελιξία τρομακτική, σοκαριστική.
Σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο έχει πάντα ένα χαμόγελο για όλους και σχεδόν μια απάντηση για τα πάντα. Με αφέλεια και χιούμορ ξεπερνά κάθε εμπόδιο, ενώ η ελαφρότητα της είναι κυριολεκτικά αβάσταχτη!
Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Βασίλης Νανάκης
Ερμηνεία: Ρούλα Καραφέρη
Κινησιολογία: Βασίλης Νανάκης, Ρούλα Καραφέρη
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σταυριανός
Σκηνικά - Κοστούμια : Εβελίνα Δασκαλοπούλου
Φωτισμοί : Βασίλης Νανάκης
Μακιγιάζ: Δημήτρης Τσαπραλής
Ο Βασίλης Νανάκης σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή Ecole Florent στο Παρίσι, με δάσκαλο τον Maurice Attias. Στην Αθήνα έχει συνεργαστεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο με τους Γιάννη Ρήγα, Ασπασία Κυρίμη, Άρη Ρέτσο, Γιάννη Σαπάκο, Σοφία Παπαχρήστου, Παντελή Βούλγαρη, Στέφανο Τζιβόπουλο, Frederic L’ Epee, κ.α .
Το 2011 πήρε το 1ο βραβείο καλύτερης παράστασης στο Φεστιβάλ Ελληνικού Έργου στο Βοτανικό στο Θέατρο Eliart για τη σκηνοθεσία και την ερμηνεία του στην παράσταση « Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» του Γ. Βιζυηνού. Η παράσταση παίχτηκε πέρυσι και στη Λάρισα με μεγάλη επιτυχία.
Η Ρούλα Καραφέρη έχει Master (MDaT) από την Κρατική Ακαδημία Χορού (CODARTS) του Rotterdam και είναι τακτικό μέλος του επαγγελματικού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Οι πολύχρονες σπουδές στις σκηνικές τέχνες, με διακεκριμένους δασκάλους και σκηνοθέτες την ανεβάζουν συχνά στην σκηνή ως ηθοποιό. Η «ευκαιρία της ζωής της» είναι η πρώτη της συνεργασία με τον Β. Νανάκη.
www.offart.gr
https://www.facebook.com/offartdance/
offartdance@gmail.com
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
OFF ART σε συνεργασία με την Aντιδημαρχία πολιτισμού και επιστημών Λάρισας
Άλλαν Μπέννετ │ “Η ευκαιρία της ζωής της”
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 │ Ώρα 21:00
Γενική είσοδος: 8 €
Θέατρο Μω │ Ν. Γεωργούλη 15 │ Κατερίνη
Τηλ. κρατήσεων: 23510 76228 │ theatromo@gmail.com
Θέατρο Μω - Ετεροτοπίες
Παράλληλες εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιάννης Ευθυμιάδης
Υπεύθυνος τύπου: Αλέξανδρος Σωματαρίδης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget