PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Vinyl is Back 8-10 Δεκεμβρίου 2017 | Θεσσαλονίκη

Vinyl is Back 8-10 Δεκεμβρίου 2017 | ΘεσσαλονίκηΓεμάτος βινύλια ο Λευκός Πύργος !
Vinyl is Back στο «WE» στη Θεσσαλονίκη 8 - 10 Δεκεμβρίου 2017!
The Original Vinyl Bazaar Show
Έγινε θεσμός στην Αθήνα και κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη γεμάτο βινύλια και εκπλήξεις! Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ικανοποιώντας την απαίτηση των χιλιάδων βινυλιομανών της αγαπημένης Θεσσαλονίκης, γεμίζει με χιλιάδες βινύλια τον Πολυχώρο «WE» όπου θα χτυπά η καρδιά του βινυλίου το τριήμερο 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017.
Με ελεύθερη είσοδο!
Το αυθεντικό Vinyl Bazaar Show, έρχεται να σας φτιάξει τη διάθεση λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2017, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στην ψυχαγωγία σας και την αγάπη σας για την μουσική. Βινύλια, ηλεκτρισμός και δυνατές συγκινήσεις στον πιο ταιριαστό νέο art & life χώρο της πόλης, στο «WE».
Οι δίσκοι βινυλίου παίρνουν τη θέση τους δίπλα στον Λευκό Πύργο, σε μια ανεπανάληπτη γιορτή για όλους τους vinyl maniacs, τη vinyl new generation, αλλά και όσους έβαλαν σε λειτουργία πάλι τα παλιά τους πικάπ!
Στο μεγάλο ραντεβού του βινυλίου και της μουσικής θα συναντήσετε τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, τους καλύτερους djs της Βόρειας Ελλάδας, τα καινούργια πικάπ, ενώ σας περιμένουν ακόμα κληρώσεις και δώρα, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχές γνωστών δισκάδικων της Μακεδονίας, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και πολύς χορός, σε μια εκδήλωση με πολύ μεράκι.
Είναι το Vinyl is Back στη Θεσσαλονίκη!
Παράλληλες εκδηλώσεις
-Αφιέρωμα Revival 50s – 60s
-The Skelters Live!
-On Stage Records presents Live!
-Breathless
-Free Soul
-Echo Train Live!
-DJs Sets
Αφιέρωμα Revival 50s – 60s
Το Vinyl is Back αγκαλιάζει την μουσική τρέλα της Θεσσαλονίκης και κάνει αφιέρωμα στις ρίζες του Rock’n’Roll με live εμφανίσεις συγκροτημάτων και DJ sets!
Προβολές : GUS G. ‘’Life Through Fire’’!
Αποσπάσματα από τη νέα μουσική ταινία του Θανάση Τσαουσόπουλου με την περιπετειώδη ζωή του κιθαρίστα του Ozzy Osbourne, GUS G. σε πρώτη προβολή στο Vinyl Is Back, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την πορεία της σε Διεθνή Φεστιβάλ! Με ξεναγούς τον παγκοσμίου φήμης Θεσσαλονικιό μουσικό, κατά κόσμον Κώστα Καραμητρούδη, αλλά και τους συνεργάτες του, ταξιδεύουμε στο μαγικό κόσμο του σκληρού ρόκ. Βλέπουμε ένα τρόπο ζωής ασύμβατο για έναν μέσο άνθρωπο και το πως ο ήρωας μας κρατά τις ισορροπίες του.
*Καθημερινές προβολές
The Skelters Live !
Οι δημοφιλείς Θεσσαλονικείς The Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομά τους επηρεασμένοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter". Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεών τους, είναι το show που προσφέρουν και η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό. Έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως τους ZZ Top, Nazareth, Pavlov’s Dog, τον Louisiana Red, τον Paul Di Anno (Iron Maiden), Don Dokken, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Puressence κ.α. Toν Οκτώβριο του ’16 κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους «Revive» που θα υπoγράψουν στο τέλος του live!
*Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 8 μ.μ. – 9 μ.μ.
On Stage Records presents Live!
Η ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία που συμβάλει στη διάδοση του βινυλίου με τις κυκλοφορίες της, παρουσιάζει live δύο κλασσικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης με μέλη που έχουν τη δική τους ιστορία! Θα εμφανιστούν :
 Οι Breathless με το ολοκαίνουργιο δεύτερο άλμπουμ τους «Adam and Evil» που κυκλοφορεί σε βινύλιο, δίνουν ρυθμό και έκσταση στο Vinyl is Back! Καθαρόαιμο rockabilly για rockers και teds. Ready & Rockin!!
*Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 9 μ.μ. – 10 μ.μ.
 Οι Free Soul, ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της ελληνικής rock’n’roll σκηνής και μέλος του διεθνούς White Boppin’ Festival. Σχηματίστηκαν το 2002 και παίζουν ένα μείγμα δυναμίτη από rockabilly, country, southern rock! Έχουν παίξει με τους Dr. Feelgood, Zombies, Sue Moreno κ.α.. Στο live τους παρουσιάζουν το τρίτο, διπλό άλμπουμ τους !
*Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 9 μ.μ. – 10 μ.μ.
Τα συγκροτήματα θα υπογράψουν τα βινύλιά τους στο τέλος των live τους!
Echo Train Live!
Η ψυχεδελική ροκ μπάντα Echo Train έρχεται από την Αθήνα, με blues, folk και garage επιρροές από τα 60’s, παρουσιάζει το νέο live set πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και το νέο σινγκλ «Portland ’69» που κυκλοφορεί σε βινύλιο (μαύρο και πράσινο) μαζί με το μουσικό περιοδικό «TimeMazine». Οδηγός τα εξαίσια φωνητικά της Ren και η απίθανη κιθάρα του Greggy K. Kollias! Στο τέλος του live θα υπογράψουν το 45άρι τους !
*Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 8 μ.μ. – 9 μ.μ.
The Banksters Live !
Σχηματίστηκαν το 2009. Με πολλές αναφορές στο rock’n’roll,swing αλλά και σε πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα, γρήγορα έγιναν γνωστοί για τις εκρηκτικές τους ζωντανές εμφανίσεις. Τον Μάρτη του 2013 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο ‘Bang’ σε 500 αντίτυπα τα οποία εξαντλήθηκαν. Μαζί με την επανακυκλοφορία της πρώτης, εκδόθηκε και η νέα τους δουλειά ‘Battle’, σε βινύλιο την οποία θα παρουσιάσουν live και θα υπογράψουν στο τέλος της εμφάνισής τους !
*Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 7 μ.μ. – 8 μ.μ.
DJs Sets
Εμβληματικοί DJs και προσωπικότητες της μουσικής από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα θα παρελάσουν διαδοχικά από τα decks του WE δίνοντας το δικό τους χρώμα στη διάρκεια του 3ημέρου, επιλέγοντας τις καλύτερες μουσικές της δισκοθήκης τους. Θα παίξουν :
Μάνος Τζανακάκης Παρασκευή 8/12 5 μ.μ. – 7 μ.μ.
Νίκος Θεοδωράκης Παρασκευή 8/12 7 μ.μ. – 8.30 μ.μ.
Στάθης Παναγιωτόπουλος Παρασκευή 8/12 8.30 μ.μ. – 10 μ.μ.
Γιώργος Θεοδωρίδης (aka Mount Ten) Σάββατο 9/12 11 π.μ. – 12.30 μ.μ.
Γιώτης Μπάγκαλας Σάββατο 9/12 12.30 μ.μ. – 2.30 μ.μ.
Απόστολος Κανακάρης Σάββατο 9/12 2.30 μ.μ. – 4 μ.μ.
Θωμάς Παπαχρήστου Σάββατο 9/12 4 μ.μ. – 5.30 μ.μ.
Λάμπρος Παπαλάμπρος Σάββατο 9/12 5.30 μ.μ. – 7 μ.μ.
Έλενα Αγγελίδου Κυριακή 10/12 11 π.μ. – 1 μ.μ.
Λάμπρος Παπαλάμπρος (aka Mr. Genie) Κυριακή 10/12 1 μ.μ. – 3 μ.μ.
Πηνελόπη Συλλιγνάκη (aka Penelope) Κυριακή 10/12 3 μ.μ. – 5 μ.μ.
Κώστας Καπετανάκης (aka Captain K.) Κυριακή 10/12 5 μ.μ. – 6.30 μ.μ.
Δημήτρης Παραλικίδης (aka Didis) Κυριακή 10/12 6.30 μ.μ. – 8 μ.μ.
Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1 – Υπόγεια Ρεύματα
Σε πρώτη διάθεση στη Θεσσαλονίκη το συλλεκτικό βινύλιο «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1- Υπόγεια Ρεύματα» (500 αριθμημένα κομμάτια)! Περιέχει γνωστά αγαπημένα (Μικρές χαμένες μέρες, Πολύμνια, Μ' αρέσει να μην λέω πολλά, Πολιτεύεσαι κ.α.) αλλά και πρωτοηχογραφημένα (Ξένος, Which Side Are You On?, Ξανά) τραγούδια του συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα ηχογραφημένο live στο Vinyl is Back!
Ποιοι συμμετέχουν στο «Vinyl is Βack» ?
Καταστήματα πώλησης δίσκων
Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων
Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε δίσκους βινυλίου
Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ)
Αξεσουάρ για βινύλια
Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου
Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ
Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα
Μουσικές Αφίσες,
Μουσικά T-shirts & Μπλούζες
Μουσικά Βιβλία
Handmade Express Bazaar
Πωλητές Μουσικών Οργάνων (εταιρείες/ ιδιώτες)
Info:
Χώρος : Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού «WE» (Γ Σεπτεμβρίου 3 και Γρ. Λαμπράκη, παλιό Παγοδρόμιο, στο ύψος του Παλέ Ντε Σπορ, Θεσσαλονίκη 546 36, τηλ. 231 028 4700).
Προσδιορισμός τοποθεσίας : O πολυχώρος «WE» βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δίπλα στα Πανεπιστήμια
Είσοδος : Ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου : 5 μ.μ. - 10 μ.μ.
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 10 μ.μ.
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. – 10 μ.μ.
www.vinylisback.gr
Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 1ο «VINYL IS BACK» στη Θεσσαλονίκη! Be there!
Διοργάνωση : Demand Customize Marketing Λεωφ. Αθηνών 233, Χαϊδάρι, ΤΚ 124 61
Τηλ: 210/9408717 - 211/80089559
Πληροφορίες για τον Τύπο : Γιάννης Αλεξίου 6946-052761
Για τους πάγκους : Κώστας Δαμίγος 6944-944372
Χορηγοί επικοινωνίας : www.1055rock.gr/home/ http://webradio.ert.gr/958fm/www.e-radio.gr/Minima-1077-Thessaloniki-i529/live www.e-radio.gr www.e-daily.gr www.offradio.gr www.stokokkino.gr/kokkino-thes.php www.ogdoo.grwww.rocking.gr www.rockoverdose.gr www.hxoseikona.gr www.gefira.grwww.beater.gr www www.radionw.gr www.exostispress.gr www.fragilemag.grwww.inthecity.gr www.feelarocka.com www.allaboutfestivals.grwww.artxpress.gr www.i-jukebox.gr www.maxmag.gr www.tetartopress.grwww.mousikogramma.gr https://www.facebook.com/The-Residents-Bar-113181165390184/ https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/Music-Kitchen-1717185595178467/ https://www.facebook.com/borddeleaudrinkroom/ https://www.facebook.com/On-Stage-Records-486039044856285/

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget