PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία! Έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του!

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία! Έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του!Ο άτυχος πατριός ήταν καθηλωμένος σε καροτσάκι και δε μπορούσε να αντιδράσει - Ο δράστης τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά - Μετά το έγκλημα πήγε στο σπίτι συγχωριανού του και προσπάθησε να το κάψει - Στο νοσοκομείο ο συγχωριανός - Πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευθεί
Το έγκλημα έγινε στον Άγιο Νικόλαο της Δυτικής Μάνης. Ένας 34χρονος άνδρας έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανό τον πατριό του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και φυσικά ανήμπορος να αντιδράσει.
Μάλιστα, στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με έναν άλλον συγχωριανό του, αλλά δεν τα κατάφερε.
Σύμφωνα με το messinialive, ο άτυχος πατριός του και η μητέρα του δράστη, έψηναν λόγω της ημέρας στο barbeque και είχαν καλέσει και τον ίδιο. Όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος, είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο το έφερε μαζί του, το άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και τους περιέλουσε -πατριό και τη μητέρα του- αιφνιδιάζοντάς τους.
Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι και κλειδώθηκε, ενώ ο άτυχος 65χρονος που ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και στη συνέχεια έφυγε.
Σε κατάσταση αμόκ ο 34χρονος, αμέσως πήγε μέσα στο χωριό, στον Άγιο Νικόλαο, στο σπίτι συγχωριανού του, με τον οποίο είχε προστριβές, άναψε φωτιά στο πατάκι στην πόρτα του, αφήνοντας το μπιτόνι εκεί. Ο συγχωριανός του βγήκε στην πόρτα να δει τι συμβαίνει και κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με την βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Όσο για τον 34χρονο, πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τα όσα έγιναν.
Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα ένδρα που είχε δική του επιχείρηση ντελίβερι στη Σελίνιτσα και τον γνώριζαν όλοι. Ο 34χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.
Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε λόγω της ημέρας στους συντοπίτες του. Απ’ ότι συζητείται στο χωριό, υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την φρικτή κατάληξη.
Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια
Στο σπίτι της τραγωδίας έχει σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. Aπό την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οι εθελοντές της “Γαία” με το πυροσβεστικό τους όχημα και ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν αργά καθώς ο 65χρονος είχε ήδη απανθρακωθεί…

Πηγή: messinialive, eleftheriaonline

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget