PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Παντρεύτηκε ο Ρίκι Μάρτιν τον συντροφό του

Παντρεύτηκε ο Ρίκι Μάρτιν τον συντροφό τουΟ σταρ της λατινοαμερικανικής μουσικής Ricky Martin ανακοίνωσε ότι είναι παντρεμένος με το σύντροφό του Jwan Yosef εδώ και δύο χρόνια.
«Είμαι σύζυγος ήδη», δήλωσε ο Πορτορικανός τραγουδιστής στο τηλεοπτικό δίκτυο «Ε!» χωρίς να διευκρινίσει πότε τελέστηκε ο γάμος. «Σε μερικούς μήνες θα ετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη: την πρόβα της γιορτής, το δείπνο και το πάρτι. Θα σας ενημερώσω».
Η σχέση του 46χρονου Ricky Μartin με τον 33χρονο Σουηδό καλλιτέχνη συριακής καταγωγής ξεκίνησε το 2016. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο και εδώ και μερικούς μήνες ζει στο Λος Άντζελες.
«Ανταλλάξαμε όρκους, κάναμε υποσχέσεις, υπογράψαμε όλα τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψουμε, το προσύμφωνο γάμου και όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε ο τραγουδιστής.
Ο Ricky Martin είναι υπερήφανος πατέρας δύο διδύμων αγοριών, του Matteo και του Valentino, τα οποία απέκτησε το 2008 μέσω παρένθετης μητέρας.
Ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς Λατινοαμερικανούς αστέρες του πενταγράμμου, έχει τιμηθεί με δύο Βραβεία Grammy, τα περίφημα μουσικά βραβεία της Ακαδημίας Ηχογράφησης.



Πηγή:www.hit-channel.com

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget