Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Ας χαρούν το όμορφο χιόνι στα ορεινά της Π.Ε. Πιερίας οι κάτοικοί και οι επισκέπτες αυτής!!!Χωρίς κανένα πρόβλημα το ορεινό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας

Το ορεινό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από την χιονόπτωση και η κυκλοφορία γίνεται κανονικά . Το Σάββατο 13-01-2018, δύο συνεργεία με εκχιονιστικά μηχανήματα της Π.Ε. Πιερίας, από τις 12: 30 το μεσημέρι μέχρι και τις 22:45 το βράδυ επιχειρούσαν στον Οδικό Άξονα Κατερίνη –Αγίου Δημητρίου & και στην Επαρχιακή Οδό Βρύα – Ελατοχώρι – Χιονοδρομικό κέντρο (13η Ε. Ο. & 15η Επαρχ. Οδός - Κ28 Κοιν. Οδός). Τα συνεργεία εκχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας με τα μηχανήματα έργου, με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου παραμένουν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν άμεσα το θέμα της χιονόπτωσης στο οδικό άξονά της. Επίσης σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης μηχανήματα έργου επιχείρησαν στο δρόμο Ελατοχώρι – Χιονοδρομικό κέντρο.

Η Π.Ε. Πιερίας αντιμετώπισε άμεσα την χιονόπτωση, ώστε με ασφάλεια και χωρίς πρόβλημα οι κάτοικοί και οι επισκέπτες της Πιερίας να μπορούν να χαρούν το όμορφο χιόνι στα ορεινά της.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top