PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Θεοφάνεια στο Λιτόχωρο!

Θεοφάνεια στο Λιτόχωρο!Θεοφάνεια και ένα μοναδικό 3ήμερο στο εκπληκτικό Λιτόχωρο μας περιμένει .Μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής , στο Olympus Mediterranean Βoutique Ηotel 3 ημέρες/2 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο με με 198€ με πρωινό & δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με late check out στι 18:00. ! Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και της σάουνας. Δωρεάν ασύρματο internet . Δωρεάν ιδιωτικό parking. Γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια στο Λιτόχωρο γνωρίζοντας το βυζαντινό έθιμο των Σίχνων και της πορτοκαλιάς, όπου με ξεχωριστή λαμπρότητα γίνεται η μεταφορά των Σίχνων (λάβαρα με ψηλούς ιστούς, αργυρούς σταυρούς και πολύχρωμες σημαίες) από τα εξωκλήσια των ναών στους κύριους ναούς, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί καταλήγουν στα παγωμένα νερά του Ενιπέα, «στο λάκκο» κατά τους ντόπιους, όπου γίνεται η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Την παραμονή της γιορτής στα εξωκλήσια του Αγίου Γεωργίου και της Παναγίας "δένουν τους σταυρούς", δηλαδή ετοιμάζουν τα σίχνα για την σιχνοφορία, την πομπή προς τους δύο κεντρικούς ναούς. Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής των θεοφανείων οι σιχνοφόροι μεταφέρουν σε πομπή τα Σίχνα στους ναούς του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Δημητρίου, ψάλλοντας το "Κύριε ελέησον" σε ένα μακρόσυρτο και ιδιόρρυθμο μέλος.
Ενημερωθείτε για το πακέτο διαμονής που σας ταιριάζει και ζήστε αυτή τη ξεχωριστή επμπειρία μαζί μας !!! Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις : Τηλ : 2352081831
Διεύθυνση e-mail : olympus@mediterraneanhotels.gr
Ιστότοπος: http://www.mediterraneanhotels.gr/olympus

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget