PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Super League: «Γκέλα» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Super League: «Γκέλα» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, στην κορυφή ο ΠΑΟΚΜία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, το πρωτάθλημα της Super League πήρε φωτιά, εξαιτίας της «γκέλας» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα.
Το τελικό 1-1, που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τα γκολ των Ιγκλέσιας (21΄) και Ανσαριφάρντ (39΄πεν.), «γκρέμισε» από την κορυφή τους «ερυθρόλευκους», που πέρασαν στην 2η θέση (42β.), με τον ΠΑΟΚ να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (43β.) μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο. Ακολουθεί στην 3η θέση η ΑΕΚ με 41 βαθμούς.
Το σερί των 9 εννέα νικών του Ολυμπιακού σταμάτησε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον μαχητικό και ψυχωμένο, Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν άριστα «διαβασμένη» και μέχρι το 70ό λεπτό ήταν αυτή που είχε το «πάνω χέρι» στο ματς.
Με πολύ καλές συνεργασίας από τα άκρα, αλλά και κυριαρχία στο κέντρο μη επιτρέποντας στους «ερυθιρόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους, οι Αρκάδες ήταν η ομάδα που δημιουργούσε τις περισσότερες επικίνδυνες κατατάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού υπέπεσαν σε πολλά λάθη τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, που θα μπορούσαν στο πρώτο μέρος να είχαν πετύχει ένα ακόμη τέρμα.
Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά μέσα από την «καρδιά» της μικρής περιοχής, με τα «θηρία» του Ολυμπιακού, Σισέ και Ένγκελς, να μην μπορούν να απομακρύνουν τη μπάλα.
Ενώ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε τα ηνία του ματς, σε μία ανύποπτη φάση στην περιοχή ο Τριανταφυλλόπουλος ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ, ο Ζαχαριάδης υπέδειξε το πέναλτι και ο Ιρανός με το 12ο γκολ στο πρωτάθλημα έφερε το ματς στα ίσια.
Το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Θα περίμενε κανείς ότι οι Πειραιώτες θα έμπαιναν πολύ δυνατά στην επανάληψη για να σκοράρουν, αλλά η ομάδα που κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και απειλούσε ήταν ο Αστέρας.
Μετά το 70΄ οι γηπεδούχοι κουράστηκαν και στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός πίεσε για το γκολ της νίκης, που, όμως, δεν ήρθε παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν από τους Ζιλέ και Κούτρη.


naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget