PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1 LIVE

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-0 LIVE – Τρομερό γκολ από τον Αραούχο
Τρεις μέρες μετά το θρίαμβο στο Φάληρο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας - Ισόπαλο 0-0 είχε λήξει το πρώτο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Χωρίς τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός -
“Μεγάλη” αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον επαναληπτικό του 0-0 του “Γ. Καραϊσκάκης”.
Με το θριαμβευτικό 1-2 του πρωταθλήματος να είναι ακόμα πολύ… φρέσκο, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να στήσει “πάρτι’ στο ΟΑΚΑ το οποίο θα της δώσει το “εισιτήριο” για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας
Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να δώσει.. .απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου για τα αρνητικά του αποτελέσματα με την ΑΕΚ (το τελευταίο άλλωστε τον έριξε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague).
Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν «εκδίκηση» δίχως τον προπονητή τους στον πάγκο, μιας κι ο Όσκαρ Γκαρθία εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω σκωληκοειδίτιδας. Πρώτος προπονητής θα είναι ο βοηθός του, Χρήστος Κόντης.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget