Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

Τρεις συμβουλές για να έχετε πάντα καθαρό νεροχύτηΈνας βρόμικος νεροχύτης μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια ακόμη και από τη λεκάνη της τουαλέτας. Όταν σε αυτόν μένουν υπολείμματα από διάφορα τρόφιμα για πολλές ώρες αναπτύσσονται ακόμη πιο πολλά βακτήρια ή και μικρόβια.
Δείτε παρακάτω τρεις συμβουλές για να έχετε πάντα καθαρό νεροχύτη…
Μην αφήνετε ποτέ υπολείμματα φαγητού μέσα στο νεροχύτη
Φροντίζετε να βάζετε πάντα στο νεροχύτη τα πιάτα που είναι απαλλαγμένα από τρόφιμα σκουπίζοντάς τα με μια χαρτοπετσέτα. Έτσι μειώνετε την πιθανότητα να μαζευτούν βακτήρια.
Αφήστε τον να στεγνώνει εντελώς
Ένας από τους λόγους που τα πιάτα σας δεν κουβαλάνε βακτήρια είναι ότι στεγνώνουν εντελώς πριν από κάθε επόμενη χρήση τους. Αυτό ισχύει και με τον νεροχύτη σας. Αν τον χρησιμοποιείτε πολλές φορές μέσα στην ημέρα φροντίζετε να τον αφήνετε να στεγνώνει ενδιάμεσα, έτσι ώστε τα βακτήρια να μη βρίσκουν έδαφος για να επιβιώσουν.
Ψεκάζετε με ένα μείγμα από λεμόνι και σόδα
Φτιάξτε ένα μείγμα από λεμόνι και σόδα και ψεκάστε ανά 3-4 μέρες ολόκληρο το νεροχύτη σας. Θα λάμψει και θα απολυμανθεί με τον πιο εύκολο τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top