PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια;

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια;Επιστροφή στην τηλεόραση για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»! Ο Ακάλυπτος, ο Κτηνίατρος και η παρέα τους φαίνεται πως θα επιστρέψουν με νέες περιπέτειες μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ANT1 μελετά σοβαρά να επενδύσει στο σίριαλ, που είχε κάνει θραύση κατά τη διάρκεια της προβολής του, με το σενάριο να βρίσκει σε άλλη φάση τους ήδη αγαπημένους πρωταγωνιστές. Παρότι η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς δεν είχε την απήχηση που πολλοί θα περίμεναν, οι υπεύθυνοι του καναλιού εκτιμούν οτι η επαναφορά του αυθεντικού σίριαλ, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.
Έτσι λοιπόν ακούγεται έντονα πως ο Λευτέρης Καπώνης θα γράψει νέα επεισόδια και διαλόγους με τις ατάκες των πρωταγωνιστών. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, τα τελευταία καμώματα του «Ακάλυπτου» θα έχουν να κ΄νουν με το πώς άλλαξαν οι ήρωες 15 χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα μεγαλώσει τις οικογένειές τους. Γι αυτούς ειδικά τους ρόλους -των τέκνων του «Ακάλυπτου» και του «Τίγρη»- θα γίνει Casting και θα επιλεγούν νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί.
Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει, πως οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τον Αντλωνη Καφετζόπουλο και τον Γιώργο Παρτσαλάκη για το νέο εγχείρημα, ενώ δύσκολα θα αντικαταστήσουν και τις συζύγους τους, Ρένια Λουιζίδου και Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν θα πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη σκέψη, το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget