PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο Πάνος Κιάμος κατακτά το Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ»

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) είναι η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού
Ο Πάνος Κιάμος κατακτά το Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», την ελληνική μεταφορά του «Mi Gna» με τη συμμετοχή του Super Sako αλλά και του B
O rap, hip – hop και R&B καλλιτέχνης Super Sako Balasanyan κατάγεται από την Αρμενία και ζει στο Λος Άντζελες.
Το single με τίτλο «Mi Gna» (Μη Φύγεις) αποτελεί τη δημοφιλέστερη κυκλοφορία του. Ξεπέρασε συνολικά τα 300 εκατομμύρια προβολών στο YouTube και έγινε viral πολύ γρήγορα σε πολλές χώρες του κόσμου. Το τραγούδι απέκτησε δημοτικότητα στο Ντουμπάι, στην Αρμενία, στο Αζερμπαϊτζάν και στην Τουρκία, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Shazam και την κορυφή στο διεθνές Αirplay Chart της χώρας.
Την ελληνική εκδοχή ο τραγούδησε ο Πάνος Κιάμος σε στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη και ο Bo απάντησε στον Super Sako με δικούς του rap στίχους.
Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) κυκλοφόρησε ψηφιακά από την Planetworks και παράλληλα συμπεριλήφθηκε στο νέο προσωπικό άλμπουμ του Πάνου Κιάμου με τίτλο το όνομά του, το οποίο κυκλοφόρησε από την Cobalt Music.
Σε ελληνική – αγγλική γλώσσα και R&B ήχο, το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) ξεπερνά τις πολιτισμικές διαφορές και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.
Το τραγούδι έχει ανέβει στην πρώτη θέση στις πωλήσεις του iTunes, στο Shazam, αλλά και στο Ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI. Παίζει σε πάνω από 190 ραδιόφωνα, έχει πάνω από 17,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες και τώρα κατακτά την κορυφή στο επίσημο Airplay Chart, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο.
Είναι το δεύτερο τραγούδι από το νέο δίσκο του Πάνου Κιάμου που αναρριχάται στο Νο1 αμέσως μετά το «Χαρταετό», ενώ και το ίδιο το άλμπουμ κυριάρχησε επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του IFPI Chart.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget