PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





OLYMPUS MARATHON 2018 - ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 - SATURDAY 23 JUNE 2018

OLYMPUS MARATHON 2018 - ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 - SATURDAY 23 JUNE 2018Ο πρώτος και μοναδικός ελληνικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Skyrunner® World Series 2018!
Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ της «Μαραθώνιος Ολύμπου» και η εταιρία «ΔΡΟΜΕΥΣ ΑΕ» ως βασικός συνεργάτης, ανακοινώνουν την συμμετοχή του Olympus Marathon, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Skyrunner World Series 2018. Ως επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής της 15ης διοργάνωσης του Olympus Marathon ορίζεται η 23η Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο.
Ο Olympus Marathon είναι ένας αγώνας που αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς για το ελληνικό ορεινό τρέξιμο. Με ιστορία 15 πλέον χρόνων, στα μονοπάτια του έχουντρέξει χιλιάδες αθλητές, Έλληνες και ξένοι, ερασιτέχνες δρομείς αλλά και μεγάλα ονόματατου χώρου, τιμώντας την πορεία των αρχαίων προγόνων μας, οι οποίοι ανέβαιναν απότη λατρευτική πόλη του Δίου στις κορυφές του Ολύμπου για να θυσιάσουν στον θεό τωνθεών, τον Δία. Ένα μεγάλο βήμα για την ανέλιξη του διεθνούς χαρακτήρα του έγινε πέρυσι με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, θέτοντας τον Olympus Marathon στη λίστα της πιο σημαντικής κατηγορίας τηςσειράς Skyrunning World Series της Sky Classic, ιστάμενος αντάξια στις απαιτήσειςτων μεγαλύτερων και δημοφιλέστερων αγώνων του κόσμου.
Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους εκατοντάδες Έλληνες αθλητές όσο και στους δεκάδες Skyrunners όλου του κόσμου που συμμετείχαν στον αγώνα, η φετινή διοργάνωση θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί ακόμα περισσότερους αθλητές, ανεβάζοντας τόσο το αγωνιστικό επίπεδο όσο και την αίγλη της διοργάνωσης. Βασικό κίνητρο όλων, το ταξίδι τους στα μονοπάτια του μυθικού βουνού.

Η ένταξη του Olympus Marathon στο παγκόσμιο καλεντάρι αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Πιερία και οπωσδήποτε οι απαιτήσεις της διοργάνωσης αυξάνονται κάθε χρόνο. Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια αυτή αποτελεί η άψογη συνεργασία των εθελοντών του Δ.Σ. με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του Runner Store. Το γεγονότος αυτό σίγουρα αποτελεί μια ηθική ικανοποίηση για τους διοργανωτές και όλους όσοισυνέβαλαν στην ευχάριστη εξέλιξη του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως τονσημαντικότερο ρόλο έχει η ανιδιοτελής προσφορά των εθελοντικών ομάδων καιμεμονωμένων εθελοντών, που όλα τα χρόνια υποστηρίζουν και εξελίσσουν τους τομείς της δράσης τους, με βασικό σκοπό την ασφάλεια και προστασία του αθλητή και σεβόμενοι το ευαίσθητο οικοσύστημα του Ολύμπου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget