PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ρωσικό «φρένο» στην Τουρκία για την αγορά μαχητικών SU-57

Ρωσικό «φρένο» στην Τουρκία για την αγορά μαχητικών SU-57Ο Τσαβούσογλου είχε πει ότι η Άγκυρα εξετάζει ως εναλλακτική λύση τα ρωσικά μαχητικά, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν τους πουλήσουν αμερικανικά μαχητικά πέμπτης γενιάς F-35 Ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Άμυνας της κρατικής Δούμας, Γιούρι Σβίτκιν, δήλωσε ότι είναι πρόωρο να πει κανείς ότι η Μόσχα θα πουλήσει στην Τουρκία ρωσικά μαχητικά SU-57 που θα αντικαταστήσουν τα F-35.
Αυτή ήταν η έμμεση απάντηση της Μόσχας στις δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος είχε πει ότι η Άγκυρα εξετάζει ως εναλλακτική λύση τα ρωσικά μαχητικά, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν τους πουλήσουν αμερικανικά μαχητικά πέμπτης γενιάς F-35, επειδή η Τουρκία αποφάσισε να αγοράσει τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400.
«Προτού γίνουν οι οποιεσδήποτε συμφωνίες που αφορούν πωλήσεις εξοπλισμών, όλα ελέγχονται, λαμβάνεται επίσης υπ’ όψιν και ο πολιτικός προσανατολισμός της μιας ή της άλλης χώρας, όπως και η στάση που τηρεί έναντι της χώρας μας. Η προσωπική μου άποψη είναι η ακόλουθη: θα έλεγα ότι προς το παρόν είναι πρόωρο να μιλάει κανείς για το ενδεχόμενο πώλησης των αεροσκαφών SU-57 σε αντικατάσταση των F-35» δήλωσε ο Σβίτκιν.

Πηγή:in.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget