PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τέλος για το Mega

Τέλος για το MegaΤο ΣτΕ βάζει επίσημα «λουκέτο» στο Mega
Η τελευταία ελπίδα σωτηρίας για το Mega, χάθηκε. Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις προσφυγές του σταθμού και των εργαζομένων, με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση του ΕΣΡ με την οποία διατάχθηκε ο τερματισμός της λειτουργίας του.
Έτσι, η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τέλος ξεκινά, με τους Συμβούλους της Επικρατείας να τονίζουν ότι «οι τηλεοπτικοί σταθμοί εξαρτούν τη συνέχιση της λειτουργίας τους από τη συμμετοχή τους στην προκηρυχθείσα διαδικασία αδειοδότησης. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει συμμετοχή επιβάλλεται κατά δέσμια αρμοδιότητα ο τερματισμός της λειτουργίας του».
Να υπενθυμιστεί ότι το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας, έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου. Οι τράπεζες κατέθεσαν αίτηση για λήψη προληπτικών μέσων για την προστασία του Τηλέτυπου και το δικαστήριο την αποδέχτηκε πλήρως. Αυτό συνεπάγεται ότι, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου όπου και θα διεξαχθεί η κύρια δίκη για να μπει το Mega στην ειδική διαχείριση του νόμου 4307/2014, δεν θα μπορεί να ασκηθεί κατά της εταιρίας καμία δίωξη, αναγκαστική εκτέλεση και ασφαλιστικά μέτρα που να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς, είτε από τους εργαζομένους, είτε από τους μετόχους.

Πηγή:reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget