PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Με 27 πόντους χιόνι μέσα στην πόλη και 1 μέτρο στα ορεινά λειτουργούν τα πάντα.στον Δήμο Κατερίνης

 Με 27 πόντους χιόνι μέσα στην πόλη και 1 μέτρο στα ορεινά λειτουργούν τα πάντα.στον Δήμο Κατερίνης
Όποιος δεν πιστεύει στα θαύματα πρέπει να επισκεφθεί οπωσδήποτε σήμερα τον Δήμο Κατερίνης. Με 27 πόντους χιόνι μέσα στην πόλη και 1 μέτρο στα ορεινά λειτουργούν τα πάντα.
Την στιγμή που η Θεσσαλονίκη με πολυ λιγοτερο χιόνι ήταν για ώρες αποκλεισμένη και χωρίς αστικές συγκοινωνίες, γειτονικές μας πόλεις το ίδιο, η Εθνική Οδός κλειστή στα νότια για αρκετες ώρες κι εδώ στην Πιερία κινούνταν με αρκετή δυσκολια τα οχήματα, μπαίνοντας στην πόλη της Κατερίνης ήταν σαν να μην συμβαίνει τίποτε.
Και βέβαια στον Δήμο Κατερίνης θα γίνουν κανονικά και η σημερινή εκδήλωση στον Άνω Αγιάννη και η συναυλία με τον Φώτη Σφήκα στο Πάρκο Χρωμάτων καθώς και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού αύριο στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή.
Ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης τελικά είναι πολύ τυχερός άνθρωπος. Τον βοήθησε ο Θεός και δεν χιόνισε τόσο πολύ στον Δήμο μας.
Αφού ήταν τόσο καθαροί οι δρόμοι που αρκετοί ανθυποψήφιοί του εκμεταλλεύτηκαν τις πολύ ωραίες αυτές ημέρες να ανακοινώσουν και ονόματα υποψηφίων δημοτικών τους συμβούλων. Στην υπόλοιπη Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα απλά πάλευαν όλοι με τα χιόνια

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget