PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τεράστια διάκριση για το ελληνικό τένις

Τεράστια διάκριση για το ελληνικό τένις
Υπόκλιση Φέντερερ σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη! (ΦΩΤΟ + Video)
Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά μετά τη νίκη του Φεντ επί του Τσιτσιπά, όμως κρατάμε την εκπληκτική εμφάνιση των δύο Ελλήνων, που φεύγουν από το Περθ με συνολικά δύο νίκες. Κρίμα που ήρθε αυτή τη ήττα στην πρεμιέρα από τη Μεγάλη Βρετανία!
Το ματς με την Ελβετία, πάντως, ήταν «δραματικό», καθώς μετά τη μοιρασιά των δύο πρώτων σετ, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη είχαν ματς πόιντ στο 3-2 του τρίτου και θα μπορούσαν να καθαρίσουν νωρίτερα τη νίκη.
Οι Ελβετοί, ωστόσο, όχι μόνο έμειναν όρθιοι, αλλά πήραν και μεγάλο προβάδισμα στο τάι μπρέικ που ακολούθησε, αφού προηγήθηκαν 2-0 με δύο μίνι μπρέικ!
Στέφανος και Μαρία, όμως, κατάφεραν να ανακάμψουν, πήραν το ένα μίνι μπρέικ πίσω (1-2) και με δύο ακόμα μετά το 3-3 έφτασαν στην τεράστια επιτυχία. Ο τελευταίος πόντος ήρθε από μεγάλη επιστροφή της Μαρίας σε σερβίς του Φέντερερ.
Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν μια μοναδική εμπειρία και για τους δύο και φανταστείτε με τι ψυχολογία θα πάνε στη Μελβούρνη για να λάβουν μέρος στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, στο περίφημο Australian Open (14-27/1)!
Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Θα μπορούσε να είναι γιος μου»
Μετά τις κόντρες τους στο Hopman Cup, ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ αστειεύτηκε και για το ηλικιακό χάσμα ανάμεσά τους.
Το ηλικιακό χάσμα ανάμεσα στους Ρότζερ Φέντερερ και Στέφανο Τσιτσιπά είναι πολύ μεγάλο. Βλέπετε, ο Ελβετός είναι 37 ετών, ενώ ο Έλληνας τενίστας μόλις 20 χρονών. Αυτό ήταν κάτι που σχολίασε ο σπουδαίος Ελβετός πρωταθλητής μετά τη διπλή του κόντρα με τον Τσιτσιπά, τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Hopman Cup, αλλά και από τον οποίο και τη Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ στον μεικτό αγώνα.
Ο Φέντερερ είπε για τον Τσιτσιπά: «Θα μπορούσε να είναι γιος μου. Έκανε καλή δουλειά. Νομίζω παίξαμε κι οι δύο καλά, χωρίς πολλά λάθη. Έμαθα πράγματα για το παιχνίδι του. Εντυπωσιάστηκα απ' όσα είδα από τον Στέφανο».


Πηγή:typosthes.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget