Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006


Αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού
και μάλιστα τις επόμενες ημέρες φαίνεται ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας…
ύστερα τόσο από τη διαφοροποίηση των 17 βουλευτών του κατά ψηφοφορία προ ημερών (εκ των οποίων δύο υπουργοί) αλλά και το κλίμα που επικρατεί στο Eurogroup τις κρίσιμες αυτές ώρες.
Όπως αναφέρεται οι εξελιξεις αυτές αφορούν μέχρι και στην παραίτηση του ίδιου τη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού και στη συνέχεια προκήρυξη εκλογών πιθανότατα το Σεπτέμβριο ή κάπου μέσα στο Φθινόπωρο, το αργότερο….
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι ο πρωθυπουργός θα συμμετείχε σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού μέχρι το Σεπτέμβριο, οπότε και πρέπει να γίνουν εκλογές, αλλά δεν συζητά συμμετοχή σε κυβέρνηση με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
Οι εξελίξεις αυτές φαίνεται να επιταχύνονται από το γεγονός ότι οι δανειστές θεωρούν αδόκιμο να εγκρίνουν ένα νέο τεράστιο δάνειο, χωρίς να υπάρχει εμπέδωση της πολιτικής σταθερότητας για ένα μεγάλο διάστημα στη χώρα. Επιπλέον, φαίνεται να προκρίνουν μία λύση κυβερνητικού σχήματος και με τη ΝΔ σε αυτό.
Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις να συμμετέχει και αυτός σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού ως το φθινόπωρο, αλλά μάλλον αυτό το ενεχόμενο φαίνεται να απομακρύνεται, καθώς δε θα ήθελε ο ίδιος να ηγείται μιας κυβέρνησης η οποία θα έχει στην πλάτη της την εφαρμογή σκληρών μέτρων λιότητας.
Τότε η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές που ο πρωθυπουργός σχεδιάζει ότι θα προκηρυχθούν ούτως ή άλλως, εξαιτίας της απώλειας της δεδηλωμένης.
Βέβαια όλα αυτά μπορεί να συνιστούν ακόμη ως ένα σημείο και εικασίες αλλά οι φήμες είναι έντονες μια τέτοια εξέλιξη. Βέβαια το κύριο ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά τις εκλογές οψέποτε αυτές προκηρυχθούν.
Οι δανειστές επιθυμούν ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον αλλά εάν ο ΣΥΡΙΖΑ τις ξανακερδίσει, που φαίνεται και το πιθανότερο, τότε τι θα γίνει;
Θα έχουμε για άλλη μια φορά ανατροπή του «σταθερού» σκηνικού που θέλουν οι δανειστές για να έρθουμε για ακόμη μια φορά στα πρόθυρά της ρήξης με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;
Πηγή:http://www.athensmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top