Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Την Τρίτη 18 Αυγούστου στην Αρχαία Πύδνα
Το ανασκαφικό έργο και η παρουσίαση των ευρημάτων στη βόρεια Πιερία αποτελούν το επίκεντρο της αξιόλογης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ –μία ημέρα πριν από την προαναγγελθείσα στο πρόγραμμα ημερομηνία- στην Αρχαία Πύδνα, στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στην επιστημονική ημερίδα, που δίνει την ευκαιρία στο Πιερικό και όχι μόνο κοινό να πληροφορηθεί για το αρχαιολογικό έργο που επιτελείται στην περιοχή. Στην εκδήλωση που τιτλοφορείται «Οι αρχαιολόγοι μιλούν για την Βόρεια Πιερία», θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους οι αρχαιολόγοι: Ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τις ανασκαφές στη Μεθώνη Πιερίας και οι Μάνθος Μπέσιος και Αθηνά Αθανασιάδου για τα νέα ευρήματα της Πύδνας.
Συναυλία με έργα του Μάνου Χατζηδάκι Με το πέρας των ομιλιών η πολυτονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης θα δώσει συναυλία με έργα του Μάνου Χατζιδάκι, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση του Παναγιώτη Λυμπανοβνού. Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Πύδνας-Κολυνδρού και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top