Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006


Οι νέες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,
δίνουν ισχυρά ποσοστά στα κόμματα των Λαφαζάνη και Λεβέντη, καθώς και στην Χρυσή Αυγή.
Σημειώνεται, πως ιδίως το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη θα εμφανίζει ακόμη υψηλότερα ποσοστά όσο η ΝΔ δεν θα μπορεί να απορροφήσει τη φθορά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μετρήσει σοβαρές απώλειες, όμως θα πάρει και πάλι το μεγαλύτερο ποσοστό, ωστόσο φαίνεται να μην βγάζει κυβέρνηση και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για συγκυβέρνηση με άλλα κόμματα.
Είναι γεγονός, πως μετά την ανάληψη της Προεδρίας της ΝΔ από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το κόμμα δεν εμφανίζει καμία άνοδο ως προς τα ποσοστά του, γεγονός, που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος εμφανίζεται με μονοψήφια ποσοστά -της τάξεως του 6% έναντι του 46% του Αλέξη Τσίπρα- σε ερωτήματα των δημοσκοπήσεων και συγκεκριμένα της εταιρείας Market Research, σχετικά με την καταλληλότητά του ως Πρωθυπουργός.
Τέλος, σε πτωτική τροχιά βρίσκονται, σύμφωνα με τις κρυφές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τόσο oι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι όσο και το ΠΑΣΟΚ, με κάποια απ’ αυτά τα κόμματα να κινδυνεύουν να μείνουν ακόμη και εκτός Βουλής.
Έτσι φαίνεται να υπάρχει ανατροπή για το ποια νέα κόμματα θα εισέλθουν στη βουλή αλλά και για το ποια κόμματα από τα υπάρχοντα ενδέχεται να βγουν εκτός βουλής…

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top