Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

     Στην πρώτη θέση του προκριματικού αγώνα
του αγωνίσματος διπλό σκιφ γυναικών τερμάτισε η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και η Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2015 που ξεκίνησε την Κυριακή 30/8 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6/9 στη λίμνη Εγκμπελέτ της Γαλλίας.
Το Ελληνικό πλήρωμα εξασφάλισε από την αρχή το προβάδισμα και χωρίς να απειληθεί καθόλου στη διάρκεια του αγώνα, εξασφάλισε την απευθείας πρόκρισή του στην τελική δωδεκάδα του διπλού σκιφ γυναικών και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τη πραγμάτωση του φετινού στόχου που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο το 2016. Επισημαίνεται ότι οι 11 πρώτες θέσεις σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δίνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι Νικολαΐδου-Ασουμανάκη θα αγωνιστούν και πάλι την Παρασκευή, στον ημιτελικό του αγωνίσματός τους, με στόχο να περάσουν στην τελική εξάδα.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top