Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

1985 - 2015: 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗ ΟΡΕΙΒΑΤΗ ΤΑΚΗ ΜΠΟΥΝΤΟΛΑ στην πρώτη Ελληνική Αποστολή στα ΙΜΑΛΑΪΑ...
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης....
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, ώρα 06:00 το απόγευμα, στο καταφύγιο του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης, στον Χορτιάτη, πραγματοποιείται εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Λιτοχωρίτη ορειβάτη Τάκη Μπουντόλα για τα 30 χρόνια από την απώλειά του.
Ο Δημήτρης Μπουντόλας ήρθε από μόνος του ν’ αποδείξει ότι μπορείς να αισθανθείς το μεγαλείο του βουνού, αρκεί να έχεις το μεγαλείο μέσα σου. Στη μνήμη του ονόματός του η σκέψη μας είναι αφημένη κάπου εκεί στα Ιμαλάϊα, στην κορυφή που τη λένε Annapurna South, εκεί που το άσπρο χιόνι μεταμορφώνεται σε χάρο. Έφυγε τόσο νέος, αν και είχε πολλά να δώσει στην ορειβατική κοινότητα.
Το καταφύγιο στον Όλυμπο, θέση ΣΤΑΥΡΟΣ, που σήμερα έχει το όνομά του, θυμίζει σ’ όλους τι έκανε για την ορειβασία στην Ελλάδα.
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, ώρα 06:00 το απόγευμα, στο καταφύγιο του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης στον Χορτιάτη πραγματοποιείται εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Τάκη Μπουντόλα, για τα 30 χρόνια από την απώλειά του.
Επιμέλεια: Σωτηρίου Δ. Μασταγκά
Το κείμενο που δημοσιεύεται είναι αρχικά καταχωρισμένο στο περιοδικό ΟΛΥΜΠΟΣ του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης, τεύχος 176, Οκτ – Νοε – Δεκ 2015, σελ 10-13.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top