Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)


Καιρός: Έρχεται ο χιονιάς "The Big One"
- Πότε θα "χτυπήσει" την Ελλάδα
Έρχεται από τον βόρειο πόλο και θα "χτυπήσει" όλη τη βόρεια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, με ισχυρές χιονοθύελλες ακόμη και σε μηδενικά υψόμετρα και πολικό ψύχος. Το κύμα ψύχους που οι μετεωρολόγοι έχουν ονομάσει "The Big One" θα είναι ο ισχυρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών στην Ευρώπη και τα μοντέλα καιρού προβλέπουν πως θα κάνει την... εμφάνισή του τις 11-12 Ιανουαρίου! Εκτιμάται πως το θερμόμετρο στην Ευρώπη θα φτάσει ακόμη και τους -20 βαθμούς Κελσίου!
Τμήματα του ψύχους αυτού θα περάσουν και από την Ελλάδα, μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο, επηρεάζοντας αρχικά τη βόρεια Ελλάδα με χιόνια. Ακολούθως θα φτάσει ως και τη κεντρική χώρα με χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.
Τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού δεν έχουν ξεκαθαρίσει πότε θα χιονίσει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Greek-Weather.org, πρώτα θα χιονίσει στη βόρεια Ελλάδα στις 15-16 του μήνα και μετά στις 17-19 Ιανουαρίου θα... δουν άσπρη μέρα και στην κεντρική Ελλάδα. Νιφάδες χιονιού αναμένονται και στην Αθήνα, ενώ τα προγνωστικά δίνουν χιονοθύελλες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή: greek-weather.org


Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top