Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

CERN - Ξεπεράστηκε Η Ταχύτητα Του Φωτός!
Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τα αποτελέσματά μας. Ελέγξαμε και ξαναελέγξαμε για οτιδήποτε θα μπουρούσε να διαστρεβλώσει τις μετρήσεις μας, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα", αναφέρει ο Antonio Ereditato, εκπρόσωπος της διεθνούς ομάδας ερευνητών. "Τώρα θέλουμε να τα διασταυρώσουμε [σ.σ τα αποτελέσματα[ ανεξάρτητα".
Εάν επαληθευτούν τα ευρήματα, τότε ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της σύγχρονης φυσικής, η θεώρηση του Einstein ότι τίποτα δεν υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός, καταρρίπτεται!
Το πείραμα, από το οποίο εξήχθησαν τα ευρήματα, ονομάζεται OPERA και αποτελεί ένα πόνημα συνεργασίας ανάμεσα στο Κέντρο Ερευνών του CERN και στο Εργαστήριο Gran Sasso που βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία.Ο Ereditato εξηγεί, ακόμη, πως, ενώ το φως θα κάλυπτε μία απόσταση γύρω στα 2.4 χιλιοστόμετρα του δευτερολέπτου, τα νετρίνια χρειάστηκαν για την ίδια απόσταση 60 nanosecond.
"Είναι μία πάρα πολύ μικρή διαφορά" προσθέτει ο ίδιος, " όμως είναι πολύ σημαντική".
Τα νετρίνια είναι υποατομικά σωματίδια, η ύπαρξη των οποίων επιβεβαιώθηκε το 1934. Εντοπίζονται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, όπως σε πυρηνικές δραστηριότητες σωμάτων όπως ο Ήλιος! Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουμε και πολλά για αυτά τα.. περίεργα σωματίδια με την απειροελάχιστη μάζα.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top