Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Ξέσπασμα Τσίπρα: “Παραιτούμαι»- Μπορεί οι δανειστές να είχαν υποσχεθεί απομείωση του χρέους στον Αλέξη Τσίπρα, σε αντάλλαγμα για τα σκληρά μέτρα που κλήθηκε να εφαρμόσει, όμως η αθέτηση αυτής της υπόσχεσης δε θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν, πολλώ δε μάλλον στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά φέρεται να δήλωσε στους συνεργάτες του: “Αν με πουλήσουν με το χρέος, θα φύγω”.
Η απειλή του Αλέξη Τσίπρα: Θα φύγω αν με `πουλήσουν` για το χρέος – Ο παράγοντας... Δραγασάκης
Η μείωση του χρέους αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει επενδύσει σε αυτό μεγάλο μέρος της επικοινωνιακής του τακτικής και θεωρεί πώς αν αυτό επιτευχθεί, τότε θα θεωρηθεί πώς ο ίδιος θα είναι ο πολιτικός που επανέφερε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.
Tόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από την Κουμουνδούρου και τα βουλευτικά έδρανα ακούγονται συνεχώς φωνές που μιλάνε για πολιτικά και οικονομικά κέντρα που στόχο έχουν την πτώση της κυβέρνησης. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η διαπλοκή επιθυμεί να περάσει ο Α. Τσίπρας τα επώδυνα μέτρα που ψήφισε και αφούν ανατραπεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Κ. Μητσοτάκης, παίρνοντας ως δώρο το χρέος, κάτι που θα τον κάνει να εμφανιστεί ως σωτήρας.
Με αυτά τα δεδομένα, πολλοί είναι εκείνοι μέσα στην κυβέρνηση που αναφέρουν ότι τα σενάρια αντικατάστασης της κυβέρνησης θα προσκρούσουν πάνω στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος μπορεί ακόμη και να οδηγηθεί σε ρήξη με τους εταίρους, μία κίνηση που ασφαλώς θα προκαλεσει εκλογές.
press-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top