PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Νεκρός πυροσβέστης εν ώρα καθήκοντος στη Βοιωτία

Νεκρός πυροσβέστης εν ώρα καθήκοντος στη ΒοιωτίαΤραγική εξέλιξη είχε για έναν 47χρονο πυροσβέστη πενταετούς θητείας η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Παρόρι Βοιωτίας.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, γύρω στις 17:00 έχασε την ζωή του 49χρονος πυροσβέστης ενώ είχε μεταβεί σε σημείο με συναδέλφους του για να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Ο άτυχος άνδρας ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος μαζί με άλλους συναδέλφους του.
Όταν ολοκλήρωσε μαζί συνάδελφό του ένα μέρος της κατάσβεσης και ετοιμαζόταν να μεταβεί σε άλλο σημείο για τη συνέχισή της είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και λιποθύμησε.
Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν με μαλάξεις αλλά μάταια και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λειβαδιάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Επί 17 χρόνια στην υπηρεσία δεν είχε εκφράσει παράπονο για την υγεία του αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το έντονο στρες και οι καπνοί επιβάρυναν καθοριστικά την κατάσταση.
"Τα θερμά μου συλληπητήρια για το χαμό του γενναίου πυροσβέστη που χάθηκε στην αποστολή υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου. Οι άοκνες και συχνά υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων που εργάζονται στον τομέα της πυρόσβεσης έρχονται να καλύψουν διαχρονικά κενά σε τεχνολογία και να αντιμετωπίσουν τις, αισθητά πλέον, διαφοροποιημένες κλιματολογικές συνθήκες. Το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος αξίζει την αμέριστη υποστήριξή μας", τόνισε σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget