PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σε καλό δρόμο η εξιχνίαση της δολοφονίας του 67χρονου στην Κατερίνη..

Σε καλό δρόμο η εξιχνίαση της δολοφονίας του 67χρονου στην Κατερίνη..Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυο άτομα εμπλέκονται στη δολοφονία, όμως υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που γνώριζε τι έκαναν..
Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 67χρονου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, μέσα στο σπίτι του στην Κατερίνη, είναι η αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.
Οι δράστες προσήχθησαν, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να συλληφθούν μόλις εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα. 
Πρόκειται για έναν 28χρονο Γεωργιανό και μία 30χρονη Ρωσίδα, ενώ υπάρχει και τρίτο πρόσωπο από το Καζακστάν αλλά με ελληνικό διαβατήριο που γνώριζε για την πράξη των δυο δραστών.
Οι δράστες, και οι δύο χρήστες ναρκωτικών, υπέδειξαν στους αστυνομικούς το φρεάτιο μέσα στο οποίο είχαν πετάξει το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν - με περισσότερα από δέκα χτυπήματα κυρίως στην κοιλιακή χώρα - τον άτυχο 67χρονο, καθώς και το ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που του αφαίρεσαν -του πήραν επίσης 40 ευρώ και μία αλυσίδα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του «Ο.Β.» προηγήθηκε πάλη του θύματος με την γυναίκα ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη και ο 28χρονος Γεωργιανός που μαχαίρωσε και αυτός τον συνταξιούχο υδραυλικό με το ίδιο μαχαίρι. Και οι δύο ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του φόνου.
Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική, για φλεγόμενο όχημα στον περιφερειακό δρόμο της Κατερίνης. Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα στο αυτοκίνητο που καιγόταν.
Μέσω των πινακίδων του οχήματος, έφθασαν στην ισόγεια κατοικία του 67χρονου, στην περιοχή Παράδεισος, όπου τον βρήκαν δολοφονημένο.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget