Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

Pierias News - Νεα Πιεριας

Pierias News - Νεα Πιεριας
PIERIAS NEWS - Ότι Συμβαίνει Τώρα...Αυτό δεν το περίμενε κανείς…Αυτό δεν το περίμενε κανείς…ΤΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ - Πολύ άσχημα τα νέα για την βασίλισσα της τηλεόρασης.
Έδειχναν πως έχουν χτίσει μια σχέση πάνω σε γερά θεμέλια που τίποτα δεν μπορεί να την γκρεμίσει, Κι όμως ο σεισμός αυτός τα κατέστρεψε όλα!
Το φινάλε είναι οριστικό… Η περίοδος αυτή για την Ελένη είναι πολύ δύσκολη.
Τα νούμερα της εκπομπής της πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο με τους ιθύνοντες του Alpha να προσπαθούν απεγνωσμένα να αναστρέψουν την κατάσταση. . Ενώ, από το ρήγμα που έχει προκληθεί στη σχέση της με τον Μάκη την έχει φέρει σε σημείο απελπισίας.Σαν να μην φτάνουν αυτά έπεσαν και οι τίτλοι τέλους της με έναν άνθρωπο που αποτελούσε σχέση ζωής.
Επί πολλά χρόνια αποτελούσαν ως δίδυμο τη ναυαρχίδα του Alpha στην ψυχαγωγία. Και είχαν στενή φιλία, κάτι που είχε φανεί πολλές φορές μπροστά στις κάμερες.
Η Ελένη Μενεγάκη που σπάνια επισκέπτεται το πλατό άλλων εκπομπών είχε τιμήσει με την παρουσία της τον Λάκη Λαζόπουλο, όπως και εκείνος.
Η φιλία Λαζόπουλου -Μενεγάκη μετρά πολλά χρόνια από την περίοδο που η Ελένη αποφάσισε να αφήσει τον ΑΝΤ1 για τον Alpha. Λέγεται μάλιστα πως τότε ο Λαζόπουλος από τη θέση του συμβούλου προγράμματος του Alpha, ήταν ο νονός του «Καφέ με την Ελένη». Έκτοτε η σχέση τους ήταν άρρηκτη. Τον Αύγουστο του 2014 είχαν κάνει κοινές διακοπές στην κρουαζιέρα που είχε κάνει ο Κοντομηνάς.
Όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο όλα άρχισαν να αλλάζουν. Όταν ο Alpha βρέθηκε προσωρινά σε ένα από τα κανάλια που δεν είχε πάρει άδεια.
Ο Λαζόπουλος όμως ως γνωστόν υποστήριξε τον διαγωνισμό γεγονός που έφερε τη ρήξη με τον Κοντομηνά, αλλά και πίκρανε πολλούς συναδέλφους. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως αναφέρει το Λοιπόν ήταν και η Ελένη Μενεγάκη.
Κάτι που είχε φανεί και στη μεγάλη συνάντηση που είχε στο αμφιθέατρο ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τα στελέχη του σταθμού. «Λάκης και Ελένη, εκείνη την ημέρα δεν μίλησαν καθόλου», αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας, Όταν ο διαγωνισμός έπεσε στο ΣτΕ και τα πράγματα ανατράπηκαν, ο Λαζόπουλος προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Κοντομηνά, ωστόσο το κακό είχε γίνει.
Ο Λάκης, τότε όπως αναφέρει το δημοσίευμα μίλησε με τη Μενεγάκη, η στο τηλέφωνο και αυτό σηματοδότησε το τέλος της φιλίας τους.
Ο Λαζόπουλος ζήτησε από τη Μενεγάκη να μεσολαβήσει για ένα ραντεβού με τον Κοντομηνά, όμως η στάση της τον αιφνιδίασε.
« Λυπάμαι Λάκη, αλλά δεν πάει άλλο. Δεν θέλω να παρέμβω καθόλου στη συγκεκριμένη υπόθεση», φέρεται να ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας…
πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top