PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΦΙΑΣΚΟ: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

ΦΙΑΣΚΟ: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!Το ζήσαμε κι αυτό: Αναβολή στον τελικό Κυπέλλου λίγα 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του - Ιστορικό φιάσκο και κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο τελικός Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/5) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αναβλήθηκε δύο ημέρες πριν τη σέντρα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.
Τα πολλά και άλυτα ζητήματα στο Πανθεσσαλικό οδήγησαν στη ματαίωση του αγώνα. Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αφορούσε στην ασφάλεια των θεατών ήταν η μη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Επιπλέον εκδόθηκαν εισιτήρια που δεν είχαν καν αρίθμηση. Ούτε θέση, ούτε σειρά.
Στην έκτακτη σύσκεψη της ΓΓΑ ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε πάνω του την απόφαση αναβολής προτάσσοντας τη νομιμότητα και την ασφάλεια του κόσμου και των ομάδων που ήταν επιβεβλημένη.
Θυμίζουμε ότι το Πανθεσσαλικό δεν είχε άδεια καταλληλότητας και την Τετάρτη (3/5) η Περιφέρεια Μαγνησίας με έγγραφό της ζήτησε 15 διαφορετικές βελτιωτικές εργασίες έως και το πρωί του Σαββάτου για να δώσει την έγκρισή της.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εξαρχής είχε αντιρρήσεις για να γίνει ο τελικός στο Στάδιο του Βόλου λόγω ελλείψεων που υπήρχαν σ' αυτό. Αυτές κάμφθηκαν καθώς η επιτροπή της ΕΠΟ και ο Δήμος έδωσαν εγγυήσεις πως όλα θα είναι έτοιμα την ημέρα του τελικού.
Τα προβλήματα, όμως, δε λύθηκαν και έτσι φτάσαμε στην οριστική αναβολή, που αποτελεί μέγα φιάσκο για το ελληνικό ποδόσφαιρο με ευθύνη της ΕΠΟ.
Κι αυτό διότι η απόφαση για την έδρα του τελικού πάρθηκε στο πόδι και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από την ΕΠΟ.
Η Ομοσπονδία γνώριζε εδώ και πολύ καιρό τα ζευγάρια των ημιτελικών και τον ενδεχόμενο τελικό που θα προέκυπτε. Μπορούσε να είχε κάνει τον προγραμματισμό της και όχι να τρέχει και να μην φτάνει μια εβδομάδα πριν την τέλεση του τελικού να βελτιώσει ένα γήπεδο το οποίο δεν ήταν καν στην αρχική της λίστα.

Πηγή:onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget