Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Γάμος σε απευθείας μετάδοση
Παντρεύτηκε η Μαρία Μενούνος στο κέντρο της Times Square
Η Μαρία Μενούνος άφησε πίσω της το 2017 και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε δίνοντας μάχη για την υγεία της, υποδεχόμενη το νέο έτος με γάμο. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κέβιν Αντεργκάρο, σε ζωντανή μετάδοση στην Time Square, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος.
Όγκο από τον εγκέφαλο αφαίρεσε η Μαρία ΜενούνοςΣυγκινητικά ήταν τα λόγια που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία μεταδόθηκε από το κανάλι Fox, με τον Κέβιν να της μεταφέρει: «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ’ αγαπώ».
Με τη σειρά της η παρουσιάστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της στον αγαπημένο της, λέγοντας: «Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Aπλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ότι εδώ».
Νωρίτερα, η Μαρία Μενούνος είχε ανακοινώσει τη μεγάλη είδηση στους ακόλουθούς της στο Instagram, αναφέροντας πως «θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία».

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top