PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Έρευνα: Πόσες γυναίκες προτιμούν την αυτοϊκανοποίηση από το σεξ;

Έρευνα: Πόσες γυναίκες προτιμούν την αυτοϊκανοποίηση από το σεξ;Ο γυναικείος αυνανισμός για δεκαετίες ήταν… κρυφό μυστικό, κάτι που πλέον δεν ισχύει αφού εκτός από γνωστός είναι και άκρως διαδεδομένος.
Αυτό αποκαλύπτει έρευνα στην οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso συμμετείχαν 1.000 άτομα τα οποία αποκάλυψαν, πότε και πώς αυτοϊκανοποιούνται.
Σύμφωνα με τα ευρήματα, μία στις τέσσερις γυναίκες παραδέχτηκε στο ερωτηματολόγιο ότι προτιμά την αυτοϊκανοποίηση από το σεξ καθώς της προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση και καλύτερους οργασμούς, μία άποψη που συμμερίζεται μόλις το 16% των αντρών.
Η πλειονότητα και των δύο φύλων το 96% των αντρών και το 88% των γυναικών ομολόγησε ότι αυτοϊκανοποιείται, ωστόσο, οι άνδρες το κάνουν τέσσερις φορές την εβδομάδα για 14 λεπτά ενώ οι γυναίκες δύο φορές την εβδομάδα για 13λεπτά.
Διαφέρει όμως και ο τρόπος με τον οποίον φτάνουν πρακτικά σε κορύφωση τα δύο φύλα. Τα 60% των γυναικών δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το χέρι και το 40% σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ στους άντρες τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 90% και 10% αντίστοιχα.
Για να ερεθιστούν γυναίκες συνηθίζουν να φαντασιώνονται ότι κάνω σεξ με κάποιον συνεργάτη τους (14%) με κάποιον άγνωστο (12%), με κάποιον φίλο (6%), ενώ μόλις το 38% παρακολουθεί πορνό.
Αντιθέτως το τελευταίο αποτελεί πηγή έμπνευσης για την πλειονότητα των αντρών σε ποσοστό 67%. Ενδιαφέρον έχει και ότι οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες βλέπουν πορνό λίγο λιγότερο από τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Πηγή:eleftherostypos.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget