PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Όσα κάνουν οι γυναίκες και αναστατώνουν

Οι συμπεριφορές που οι άντρες θεωρούν σέξι στις γυναίκεςΌσα κάνουν οι γυναίκες και ανεβάζουν το σεξαπίλ τους στα μάτια των αντρών

Τα περισσότερα πράγματα πάνω σε μια γυναίκα αρέσουν στους άντρες και μπορεί να τους αυξήσουν την διάθεση και για άλλα πράγματα, όμως λίγα είναι αυτά που θα θεωρήσουν σέξι και θα λειτουργήσουν ως διεγερτικό. Παρακάτω θα βρεις τις συμπεριφορές των γυναικών που κατά κύριο λόγο θεωρούν οι άντρες ότι είναι σέξι.

Όταν οι γυναίκες έχουν πάθος για κάτι. Ανεξάρτητα από τον αν το πάθος μια γυναίκας έχει να κάνει με την δουλειά, ένα χόμπι της ή κάτι άλλο, οι άντρες θεωρούν αρκετά σέξι το γεγονός ότι έχουν ένα τόσο δυνατό πάθος για κάτι και το δείχνουν σε όλο τον κόσμο. Τις περισσότερες φορές θεωρούν ότι μπορούν να τις κάνουν να μεταφέρουν αυτό το πάθος και σε άλλους τομείς.

Η αποφασιστικότητα μιας γυναίκας είναι το κλειδί για να κατακτήσει έναν άντρα. Στην εποχή που κάνείς δεν έχει σταθερές αποφάσεις το γεγονός ότι μια γυναίκα μένει ακλόνητη στην άποψή της, ακόμα και για το πιο μικρό πράγμα, μπορεί να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από έναν άντρα.

Μπορεί η μόδα τελικά να ακολουθεί και την θέληση των αντρών, αφού τα τελευταία χρόνια το boyfriend λουκ έχει εδραιωθεί και δεν λέει να περάσει. Κάτι που από ότι φαίνεται οι άντρες βρίσκουν πάρα πολύ σέξι. Ειδικά όταν η κοπέλα τους δεν αγοράζει απλά και φοράει φαρδιά ρούχα, αλλά φοράει τα δικά τους ρούχα.

Επίσης οι άντρες θωρούν ιδιαίτερα σέξι τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες στο σεξ. Στους άντρες αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να νιώσουν ποθητοί από μια γυναίκα, σε βαθμό που να πάρει εκείνη πρωτοβουλίες στο σεξ. Είναι μια διαδικασία που τους εξιτάρει και τους ανεβάζει την λίμπιντο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget