PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μύκονος: 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί!

Μύκονος: 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί!Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι Ελλήνων, όταν ζήτησε το λογαριασμό για το λιτό γεύμα που μόλις είχε απολαύσει σε ρεστοράν στη Μύκονο.
Μπορεί να χρειάστηκε να πληρώσει 48 ευρώ για ένα μπουκάλι λευκό κρασί γνωστής μάρκας, το οποίο στα περισσότερα σημεία στην υπόλοιπη χώρα στοιχίζει περίπου τα μισά, να έδωσε 16 ευρώ για μια πράσινη σαλάτα και 14 ευρώ για μια μερίδα μύδια αχνιστά, όμως πραγματικά δυσανασχέτησε πραγματικά όταν είδε την τιμή για το ψωμί: 28 ευρώ για τέσσερις φέτες, δηλαδή 7 ευρώ η κάθε φέτα ψωμί!Περισσότερα: Μύκονος: 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί! - Akous. Νέα
Οι πελάτες δεν περίμεναν ότι θα καλούνταν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν απάντησαν καταφατικά στην ερώτηση της σερβιτόρας “ψωμί θα θέλατε;”. Άρχισαν να αναρωτιούνται αν η ζύμη ήταν από χρυσάφι ή αν ο φούρναρης της επιχείρησης είχε τρία αστέρια Michelin. Παρόμοια σκέψη έκαναν, όταν είδαν την τιμή του νερού: 16 ευρώ για δύο μπουκάλια μεταλλικό νερό. “Νερό της βρύσης την επόμενη φορά”, ίσως να σκέφτηκαν.
Το ζευγάρι Ελλήνων αποχώρησε από το ρεστοράν σχεδόν νηστικό, αν και ο τελικός λογαριασμός έφτασε τα 122 ευρώ, μόλις για μια μερίδα μύδια, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί. Και μάλλον ανακουφισμένο, που δεν παρήγγειλε και κυρίως πιάτο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget