PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Συνελήφθη 37χρονος στην Κατερίνη για κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα

Συνελήφθη 37χρονος στην Κατερίνη για κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματαΤο τελευταίο διάστημα διέρρηξε συνολικά 6 καταστήματα και αφαίρεσε χρήματα και ηλεκτρονική συσκευή

Συνελήφθη χθες (28 Ιουνίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, για κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα, που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 37χρονος τα ξημερώματα της 25 και 27 Ιουνίου 2018, διέρρηξε τις εισόδους από 5 καταστήματα στην Κατερίνη και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 810 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή.

Επιπλέον τα ξημερώματα της 25 Ιουνίου 2018 διέρρηξε την είσοδο από ακόμα ένα κατάστημα στην Κατερίνη, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η κλεμμένη ηλεκτρονική συσκευή και το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget