PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας σήμεραΝεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα Δευτέρα. Το μεσημέρι και απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και πιθανώς να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του 24ώρου.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 20 έως 31, στα νότια από 19 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 30, και στη Κρήτη από 18 έως 27 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν βροχές, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget