PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Εφιαλτική νύχτα στη Χαλκιδική

Έξι νεκροί - Ένας αγνοούμενος Δεκάδες τραυματίες - Εφιαλτική νύχτα στη ΧαλκιδικήΦονική καταιγίδα στη Χαλκιδική. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες την περιοχή της Χαλκιδικής.
Στην Σωζόπολη έχασαν τη ζωή τους δύο ηλικιωμένοι όταν το τροχόσπιτο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα και κατέληξε στην παραλία.

Στα Νέα Πλάγια τραγικό θανάτο βρήκε μία 54χρονη γυναίκα και ο 8χρονος γιος της την ώρα που βρίσκονταν σε ταβέρνα. Η κεραμοσκεπή του καταστήματος κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε.

Στην Ποτίδαια άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πτώση δέντρου, ένας 39χρονος και ένα παιδάκι μόλις δύο ετών.

Ένας άνδρας 62 ετών αγνοείται στην περιοχή της Ν. Καλλικράτειας. Στις 19:30 βγήκε με την βάρκα του για ψάρεμα και έκτοτε αγνοείται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται από πλωτά σκάφη του λιμενικού και παραπλέοντα σκάφη. Ενέργειες γίνονται και από ξηράς.

Μέχρι στιγμής στην περιοχή της Χαλκιδικής έχουν πραγματοποιηθεί 30 διασώσεις από κατοικίες και οχήματα, 20 άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ συνεχείς είναι οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες κοπές δέντρων, απομακρύνσεις αντικειμένων και αντλήσεις.

Το κέντρο επιχειρήσεων Πολυγύρου έλαβε περισσότερες από 600 κλήσεις για παροχή βοήθειας.

Μέχρι στιγμής έχουν επέμβει σε 235 συμβάντα για διασώσεις, αντλήσεις και κοπές δέντρων.

Στις επιχειρήσεις παροχής βοήθειας στην ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 140 Πυροσβέστες και 44 οχήματα

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget