PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





6 πράγματα που κάνει ο άντρας σας




6 πράγματα που κάνει ο άντρας σας και δείχνουν ότι σας που κάνει ο άντρας σας και δείχνουν ότι σας λατρεύει


Συμβαίνει συχνά οι γυναίκες να παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να κλέψουν απ' τους συντρόφους τους αρκετά «σ' αγαπάω» ή έστω την «απαιτούμενη» καθημερινή δόση τρυφερότητας. Πράγματι, αν μπορούσαμε να γενικεύσουμε, θα λέγαμε ότι οι άνδρες είναι λιγότερο εκδηλωτικοί απ' τις γυναίκες. Είναι όμως το «σ' αγαπάω» ο μόνος τρόπος να σας πει ο σύντροφός σας ότι σας αγαπάει; Υπάρχουν πολλοί (εξωλεκτικοί) τρόποι να δείξει κανείς την αφοσίωση και την στοργή του. Εμείς συγκεντρώσαμε έξι απ' αυτούς για να σας θυμίσουμε ότι, καμία φορά, τα λόγια είναι περιττά.
Έχει διάθεση να σας ακούσει
Έτερο συχνό παράπονο γυναικών είναι ότι δεν εισπράττουν από τους συντρόφους αρκετή προσοχή. Αν το ταίρι σας είναι πάντοτε διαθέσιμο να ακούσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας, τότε ανήκετε στην κατηγορία των «προνομιούχων»! Αν αντί του (ανησυχητικά συχνού) στογγυλοκαθίσματος μπροστά στον υπολογιστή, ο σύζυγός σας προτιμά να καθίσετε παρέα μιλώντας για το πώς περάσατε την ημέρα σας έτοιμος να ακούσει κάθε λογική ή παράλογη σκέψη και κάθε μικρή ή μεγάλη ανησυχία σας, έχετε πετύχει διάνα!
Σας χαϊδεύει, σας φιλάει και σας αγκαλιάζει τακτικά
Μπορεί να μην λέει συχνά ότι σας αγαπάει, αλλά σε κάθε ευκαιρία -ή τουλάχιστον συχνά- σας σκάει ένα γρήγορο φιλάκι ή σας χαϊδεύει τα μαλλιά. Δεν σας έχει τύχει παρατηρώντας ένα ζευγάρι να καταλαβαίνετε απ' τις κινήσεις ή το βλέμμα του ενός ή του άλλου ότι αγαπά βαθιά το ταίρι του; Ίσως είστε σ' αυτή την κατηγορία. Μπορεί να μην το έχετε αντιληφθεί, αλλά ίσως, ένας εξωτερικός παρατηρητής το βλέπει: ο άντρας σας, σας κοιτάζει με τρυφερότητα και σας πιάνει γλυκά το χέρι όταν περπατάτε πλάι πλάι.
Σέβεται και στηρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας
Αυτό μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους. Απ' το να σας αφήνει να διαλέξετε εσείς την ταινία που θα δείτε μέχρι να κατανοεί τις επιλογές ζωής σας. Απ' την ανάγκη για εργασία μέχρι την ανάγκη για χρόνο με την οικογένεια ή τις φίλες σας. Μπορεί τα «θέλω» σας να είναι εντελώς έξω απ' αυτόν, αλλά εκείνος τα στηρίζει και σας παρακινεί να τα κυνηγήσετε. Ένας καλός σύντροφος, μεταξύ πολλών άλλων χαρακτηριστικών, βοηθάει το άλλο του μισό να εξελιχθεί και να προοδεύσει, βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό του.
Μικρές πράξεις αγάπης...
Πού και πού σας προσφέρει ένα λουλουδάκι που έκοψε απ' τον δρόμο ή αφήνει ένα γλυκό σημείωμα στο τραπέζι της κουζίνας πριν φύγει για δουλειά. Μικροκινήσεις στοργής, όπως το να σας δώσει το μπουφάν του όταν κρυώνετε ή να σας προσφέρει τη θέση με την ωραία θέα στο καφέ δίπλα στη θάλασσα αξίζουν όσο πολλά "σ' αγαπώ"!
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο τρόπο να εκφράζονται. Άλλοι μιλούν πολύ κι άλλοι λίγο. Άλλοι γράφουν ποιήματα λατρείας κι άλλοι δίνουν το παλτό τους όταν κάνει κρύο. Το μέγεθος και η ποιότητα των συναισθημάτων δεν είναι ανάλογα της έκφρασής τους. Δυό άνθρωποι που αγαπιούνται ξέρουν -και αρκούνται- ο ένας στη γλώσσα αγάπης του άλλου.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget