PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Καμπάλα-ΠΑΟΚ 0-0




Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε την Πέμπτη από το Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ,
καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Καμπάλα στο «Bakcell Arena», για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Το συγκρότημα του Τούντορ ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, με τον Όλσεν να πραγματοποιεί αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να αξιοποιήσει την παρουσία του στο γήπεδο χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού στο διάστημα αυτό οι επιθετικοί του δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για την αμυντική γραμμή της Καμπάλα.
Το πρόβλημα της ελληνικής ομάδας στο διάστημα αυτό εντοπιζόταν στην περιορισμένη τροφοδότηση του Αθανασιάδη, στην κακή παρουσία του Πέλκα, που έχασε καλή ευκαιρία στο 6’ με άστοχη κεφαλιά από καλή θέση, και την περιορισμένη κινητικότητα του Μακ.
Μάλιστα ο Μακ έχασε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου στο 19’ όταν άργησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Καμπάλα, και κόπηκε από τον Στάνκοβιτς, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Ροντρίγκεζ σούταρε στην γωνία για να κοπεί σε κόρνερ.
Η Καμπάλα είχε στο διάστημα αυτό δυο καλές επισκέψεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να πετύχει τον στόχο της. Ετσι στο 10’ ένα πολύ δυνατό σουτ του Ρικαρντίνιο έφυγε άουτ, ενώ στο 45’ φάουλ του ίδιου παίκτη έφυγε μόλις πάνω από τα γκολπόστ του Ολσεν.
Στην επανάληψη η Καμπάλα ξεκίνησε με τον Φακούντο Περέϊρα, τον Αργεντίνο επιθετικό που έκανε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στους Αζέρους μετά την διάσταση του με τον Ιγκόρ Τούντορ.
Η παρουσία του Περέϊρα έδωσε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην Καμπάλα και στο 52’ ο Ζένιοφ αστόχησε στην καλύτερη ευκαιρία που είχε να παραβιάσει την εστία του Ολσεν αλλά δεν σημάδεψε την αφύλακτη εστία του Σουηδού, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Οι Θεσσαλονικείς έχασαν όμως μεγάλη ευκαιρία στο 61’ όταν σουτ του Μακ, μετά την πάσα του νεοεισελθόντος Μπερμπάτοφ, απέκρουσε σωτήρια ο Μπεζοτόσνλι.
Επτά λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Όλσεν να δείξει τα αντανακλαστικά του, καθώς με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε κοντινό σουτ του Ντοντό, που ξεκίνησε από λάθος του Τζιώλη.
Η Γκαμπάλα συνέχισε να πιέζει για ένα γκολ και στο 72’ ο Γκάϊ σούταρε από καλή θέση για να δώσει και πάλι σωτήρια λύση ο Ολσεν, που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του από την μέρα της ένταξης του στον ΠΑΟΚ.
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να συμμαζέψει την αγωνιστική απειθαρχία των συμπαικτών του και με το απλό παιχνίδι του καταφέρνει να βάλει μια τάξη, όμως ο Πέλκας συνέχισε να αναλώνεται σε ατυχείς ατομικές προσπάθειες.
Στο 77’ ο Περέϊρα έφτασε κυριολεκτικά πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το μακρινό δυνατό σουτ του, εφυγε μόλις σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Όλσεν.
Στο 90’η Καμπάλα απείλησε με τον Ζενιόφ, από λάθος του Βίτορ ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, Ζάϊρο αρχικά και Μακ στη συνέχεια έχασαν διπλή ευκαιρία με τον τερματοφύλακα των Αζέρων να νικά για δεύτερη φορά τον Μακ.
Κίτρινες: Αντόνοφ, Ροντρίγκεζ, Τζαβέλας
ΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνλι- Ντασεμίροφ, Στάνκοβιτς, Βερνιντιούμπ, Ρικαρντίνιο, Γκάϊ, Μέζα, Ζένιοφ, Αντόνοφ, Ντοντό (84’ Ζαγκάρωφ), Ζεκ (46’ Περέϊρα)
ΠΑΟΚ: Ολσεν- Βίτορ, Τζαβέλλας, Κόστα, Κίτσιου, Ροντρίγκεζ, Τζιώλης, Σάμπο (85’ Ζάϊρο), Μακ, Πέλκας (76’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (60’ Μπερμπάτοφ)
Η βαθμολογία:
1.Ντόρτμουντ 3
2.ΠΑΟΚ 1
3.Καμπάλα 1
4.Κράσνονταρ
Η επόμενη αγωνιστική (2η), Πέμπτη 01/10
ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ
Κράσνονταρ-Καμπάλα
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 22:47
zougla.gr
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget