PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Αλλοδαπός έσφαξε 43χρονο Έλληνα στην οδό Σταδίου!

Αλλοδαπός έσφαξε 43χρονο Έλληνα στην οδό Σταδίου!ΓΙΑ ΕΝΑ TAXI……..Αλλοδαπός έσφαξε 43χρονο Έλληνα στην οδό Σταδίου! Τον έσφαξε στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Σταδίου και Κολοκοτώνη.
Με… κλειδί αυτοκινήτου, κατσαβίδι ή σουβλί επήλθαν τα θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα του 43χρονου άνδρα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα, συνεπλάκη με αλλοδαπό άνδρα έξω από μπαρ του κέντρου της Αθήνας και πιθανή αιτία την… προτεραιότητα επιβίβασης σε ελεύθερο ταξί.
..Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ήταν αλλοδαπός και το θύμα 43χρονος Ελληνας ο οποίος ξεψύχησε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ.
Στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει προσαχθεί ένας 27χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον δράστη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φαίνεται να έχει αναγνωρισθεί πως ήταν εκείνος με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί ο 43χρονος, ενώ η ανάκρισή του βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η δολοφονία του 43χρονου φέρνει στη μνήμη εκείνη του Μανώλη Καντάρη που μαχαιρώθηκε από δύο αλλοδαπούς στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του, για μια κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget