PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μεγαλιώδες συγκέντρωση αγροτών και μη στην κατερίνη.











Μεγαλιώδες συγκέντρωση αγροτών και μη στην κατερίνη.-Ογκώδες ήταν το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργάνωσαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας οι αγωνιζόμενοι αγρότες των μπλόκων της Πιερίας ενάντια στα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και φορείς άλλων κλάδων με
επικεφαλής τους προέδρους τους, καθώς και εκπρόσωποι των τριών δήμων της Πιερίας με πολλούς δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ενώ παρούσα ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στη συγκέντρωση είδαμε επίσης μεταξύ άλλων τον πρόεδρο των δικηγόρων Κατερίνης Χαράλαμπο Μπρουσκέλη, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κατερίνης Κώστα Ρέχα, τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Πιερίας Ηρακλή Τσανικίδη και πολλούς άλλους. Επίσης στη μεγάλη διαμαρτυρία συμμετείχαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, κινήσεων και οργανώσεων.
Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος της συντονικής επιτροπής των μπλόκων της Πιερίας Χρήστος Βάγιας, ο οποίος κάλεσε τους συγκεντρωθέντες και όλο τον λαό σε ακόμα πιο αποφασιστικό και δυναμικό αγώνα, ώστε να μην περάσουν τα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν σύμπασα την ελληνική κοινωνία και εξοντώνουν όλους τους κλάδους των εργαζομένων.
Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυναν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΣΕΓΕΣ και αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Διονύσης Φόλιος, ο αγρότης - περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Δημήτρης Βαϊνάς και ο αντιδήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Νικόλαος Τουλούπας.
Μετά τη συγκέντρωση της πλατείας ακολούθησε μαχητική πορεία χιλιάδων πολιτών προς την αντιπεριφέρεια Πιερίας, όπου επιδόθηκε ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η οποία το παρέλαβε, δηλώντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της στον αγώνα των αγροτών και όλων των κλάδων εναντίον των μέτρων της κυβέρνησης. "Η αντιπεριφέρεια είναι το σπίτι σας, ήρθατε στο σπίτι σας. Είμαστε κοντά σας και θα είμαστε μαζί σας μέχρι τελικής πτώσεως σε ό,τι αποφασίσετε" τόνισε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget