PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σκληραίνουν ακόμη περισσότερο την στάση τους οι αγρότες

Σκληραίνουν ακόμη περισσότερο την στάση τους οι αγρότες
ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00μμ
ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ
ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΥΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00μμ.
Σκληραίνουν ακόμη περισσότερο την στάση τους οι αγρότες κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους με την ενίσχυση-ενδυνάμωση των μπλόκων σε όλην την χώρα, μετά από σχετική απόφαση που έλαβαν σε σημερινή τους συνάντηση σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με σχετική τους ανακοίνωση που αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα, θα κλείνουν τις Εθνικές οδούς 12.00-2.00 το μεσημέρι και 6.00-9.00 το βράδυ.
Επίσης, οι αγρότες αποφάσισαν να μην συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αν δεν ξεκινήσει η συζήτηση από μηδενικής βάσης και αν δεν αποσυρθούν το φορολογικό και ασφαλιστικό που τους εξαφανίζει-εξολοθρεύει, στην κυριολεξία, όπως τονίζουν. 
Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών της Πιερίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης στις 12.00 το μεσημέρι και προσκαλεί όλες τις κοινωνικές ομάδες, όλες τις παραγωγικές τάξεις, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής να παραβρεθούν συμπαραστεκόμενοι στον δίκαιο αγώνα τους. Γιατί είναι βέβαιο πως αν εξολοθρευθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας αυτό θα συμπαρασύρει και όλους τους υπολοίπους της κοινωνίας που εξαρτώνται άμεσα από τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας.
Επίσης, οι αγρότες ανακοίνωσαν πως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ημέρα των εγκαινίων της 26ης AGROTICA στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας στην συμπρωτεύουσα και ειδικότερα στο σημείο της πλατείας της ΧΑΝΘ.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget