PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Εντοπίστηκε ο Φοίβος που είχε αρπάξει ο πατέρας του

Εντοπίστηκε ο Φοίβος που είχε αρπάξει ο πατέρας του
Σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής εντοπίστηκαν ο 4χρονος Φοίβος με τον 35χρονο πατέρα του, οι οποίοι αναζητούνταν από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν ο Κλοντ Λέσι είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του παιδιού μπροστά στον μεγάλο γιο τους, 6 ετών.
Το έγκλημα είχε γίνει στο σπίτι της οικογένειας, στην ίδια περιοχή στην οποία εντοπίστηκαν ο συζυγοκτόνος και το παιδί.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε από δύο κατοίκους της περιοχής, σε καλύβα που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το σπίτι της οικογένειας. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν τον αδελφό του θύματος και την αστυνομία και μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι Αρχές άρχισαν να διαπραγματεύονται μαζί του.
Αρχικά ο Λέσι δεν ήθελε να αφήσει το παιδί και επιχείρησε να διαφύγει, όμως ο κλοιός που είχε δημιουργηθεί γύρω του δεν του επέτρεψε κάτι τέτοιο. Μετά από διαπραγματεύσεις που είχαν μαζί του οι κάτοικοι, τον έπεισαν να ασφήσει το παιδί.
Ο παππούς του παιδιού έσπευσε στο σημείο και χωρίς να έρθει σε επαφή με τον συζυγοκτόνο πήρε το παιδί. 
«Παππού» φώναξε το παιδί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Ε» ο ίδιος.
«Το παιδί είναι σοκαρισμένο, ταλαιπωρημένο και φοβισμένο. Δεν ξέρει τι του έχει συμβεί» περιέγραψε ο παππούς, ενώ ο αδελφός της μητέρας των δύο παιδιών, σημείωσε ότι, «το παιδί ζητάει τη μαμά του».
Ο Φοίβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, για προληπτικές εξετάσεις, ενώ μαζί του βρίσκεται και κοινωνική λειτουργός και αναμένεται να δεχτεί τη στήριξη παιδοψυχολόγου. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκεται όλη του η οικογένεια και πρώτα από όλους ο αδελφός του.
Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγείται στην Εισαγγελία Πολυγύρου, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε βοήθεια από τρίτο πρόσωπο, κατά το διάστημα που κρυβόταν. Πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς και για την αρπαγή του γιου του. 
Συγκινημένη η θεία του μικρού Φοίβου Δέσποινα Μαυρομάτη περιέγραψε τη στιγμή που ο μικρός Φοίβος συναντήθηκε με την οικογένειά του. Ο μεγαλύτερος αδερφός του τον υποδέχθηκε με δάκρυα στα μάτια, τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε.
Η κα Μαυρομάτη μιλώντας στο ”Ε”, είπε επίσης ότι ο 4χρονος δεν ξέρει ότι η μητέρα του δεν ζει και ζήτησε να την δει.
Ήταν σοκαρισμένο το παιδί είπε η κα Μαυρομάτη, αλλά «η αγάπη μας θα το βοηθήσει να ξεπεράσει τις άσχημες στιγμές που πέρασε».
Δείτε τις φωτογραφίες του seleo.gr, από το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Κλοντ Λέσι.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget