PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τραγωδία:22χρονος έσφαξε την μητέρα του

Τραγωδία:22χρονος έσφαξε την μητέρα του στην Παραβόλα Αγρινίου- Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Τ.Κ. Παραβόλας του δήμου Αγρινίου. Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 8 μ.μ. περίπου, μεταξύ 22χρονου και της μητέρας του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγo για περίπτωση μητροκτονίας.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε στο σπίτι της οικογένειας , στην πλατεία της Παραβόλας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 22χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 44χρονη μητέρα του προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα που είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατό της.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά μαχαιριές που δέχθηκε η 44χρονη από τον γιο της
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά για την 45χρονη. Ο 22χρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αγρινίου.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθη μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα σε οικία, στην ίδια περιοχή, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση»
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τραυματισμός και του αδερφού του φερόμενου ως δράστη , ο οποίος φέρεται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα , ο 19χρονος αδερφός του ήταν στο σπίτι την ώρα του τραγικού συμβάντος και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση από τον 22χρονο αδερφό του , με το ίδιο μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε ο 22χρονος στη μητέρα του. Ο 19χρονος φέρει εκδορές στην ωμοπλάτη.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget