PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





FRANKFURTER RUNDSCHAU: ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.

FRANKFURTER RUNDSCHAU: ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.Με ιδιαίτερα μελανά χρώματα παρουσιάζει την κατάσταση που βιώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau.
Αναφερόμενη στην αυριανή απεργία σημειώνει: «Για την Πέμπτη τα συνδικάτα κάλεσαν σε γενική απεργία. Το ασφαλιστικό θα είναι η μεγαλύτερη πολιτική δοκιμασία για τον Τσίπρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από ένα χρόνο».
Τονίζει μάλιστα ότι συναντά αντιδράσεις «ακόμα και στις τάξεις του κόμματός του» και υπογραμμίζει: « Ο συνασπισμός του Τσίπρα με τους δεξιούς λαϊκιστές ΑΝΕΛ διαθέτει μια πλειοψηφία μόλις 153 βουλευτών – δεν έχει άνεση για να περάσει το ασφαλιστικό».
Για να προειδοποιήσει η Frankfurter Rundschau: «Εάν αποτύχει στο κοινοβούλιο αυτό θα σημάνει το τέλος της διακυβέρνησής του».
Περιγράφει επίσης τις κινητοποιήσεις των αγροτών και αναφέρεται στις υποσχέσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από ένα χρόνο: «Ήθελε να διώξει για πάντα από την Αθήνα τη μισητή τρόικα πριν από ένα χρόνο, όμως ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να κρατήσει τον λόγο του. Η τρόικα ζει ακόμη κι αν κανείς μιλάει πλέον για ‘εκπροσώπους των θεσμών’. Αυτοί δεν είναι πια τρεις αλλά τέσσερις, διότι έναν ελεγκτή στέλνει επιπλέον και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM)» γράφει η Frankfurter Rundschau.
http://www.iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget