PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΕΚΤΑΚΤO διάγγελμα Τσίπρα σε λίγες ώρες !! Πάμε σε εκλογές;

ΕΚΤΑΚΤO διάγγελμα Τσίπρα σε λίγες ώρες !! Πάμε σε εκλογές;- H KYBEΡNHΣH ΤΡΕΜΕΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ο φόβος της καθόδου των τρακτέρ στην Αθήνα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην κυβέρνηση, αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και σοβαρά επεισόδια, κάτι το οποίο δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο πρωθυπουργός!
Για το λόγο αυτό, πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας αναφέρεουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα πάρει πάνω του το παιχνίδι» και με διάγγελμά του θα ανακοινώσει φορο-ελαφρύνσεις στους αγρότες, ως μια ένδειξη καλής θέλησης, που θα οδηγήσει σε εξομάλυνση των αντιδράσεων.
Η κυβέρνηση κάλεσε την Τροχαία να μην αφήσει τους αγρότες να κατέβουν στην Αθήνα
Οπως είπε η κα Ολγα Γεροβασίλη «αν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο νομίζω η Τροχαίο θα με σταματήσει. Επιπλέον υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας».
Αναφερόμενη στο αγροτικό είπε πως «η πρόθεση για ειλικρινή διάλογο βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά όχι από μηδενική βάση. Στόχος να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις. Αυτοί που τώρα τους αγκαλιάζουν, είναι αυτοί που κάποτε τους λοιδορούσαν. Η κυβέρνηση είναι σταθερή και αποφασισμένη. Καλούμε τους αγρότες σε ειλικρινή διάλογο για την καλύτερη δυνατή λύση»...
Άκου φίλε Αλέξη...Σε μάθαμε πια...Δεν βρέχει, σε φτύνουμε...
Το θές ή δεν το θές, είσαι το ίδιο με την υπόλοιπη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ που μας έφεραν σε αυτό το χάλι...Ο λαός σ' έφερε στην εξουσία κι ο λαός θα σε διώξει...
"Mια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει"
Πηγή :takaluteraedo.gr
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget