PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τροχαίο με μία νεκρή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τροχαίο με μία νεκρή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Άλλη μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαράΝεαρή γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο νωρίτερα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο. Άλλη...
μία γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο συμβάν και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ τρίτη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 3.00 μ.μ. στη συμβολή της οδού Αγγελάκη και της Λεωφόρου Στρατού. Σύμφωνα με την Τροχαία, λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο -στη συνέχεια- παρέσυρε δύο γυναίκες που ήταν πεζές και φαίνεται ότι περίμεναν να διασχίσουν το οδόστρωμα.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η μία εξ αυτών, νεαρής ηλικίας, και η δεύτερη -μεγαλύτερη σε ηλικία- μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η τρίτη γυναίκα στεκόταν δίπλα στις δύο προηγούμενες, χωρίς να τραυματιστεί, αλλά από το σοκ που υπέστη μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, όπου παρατηρείται πυκνή κυκλοφορία, διεξαγόταν μετ' εμποδίων.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget