PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Διασταύρωση «καρμανιόλα»

Διασταύρωση «καρμανιόλα»Μια ακόμη διαμαρτυρία κατοίκων για την διασταύρωση οδών Τερζοπούλου και Δημοκρίτου
Αμέτρητα τα τροχαία ατυχήματα (κάποια από αυτά θανατηφόρα ) στη γνωστή διασταύρωση Τερζοπούλου-Δημοκρίτου, στο ύψος της στροφής προς Δημοτικό Στάδιο, «καταγγέλουν» για μια ακόμη φορά κάτοικοι πέριξ της περιοχής.
Οι κάτοικοι της περιοχής, μάρτυρες σχεδόν καθημερινών τροχαίων ατυχημάτων, βρίσκονται σε πλήρη αγανάκτηση για την αδιαφορία των υπευθύνων. Πρόσφατο ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα (Κυριακής της Αποκριάς), όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν επικίνδυνα, ευτυχώς αυτή τη φορά με υλικές ζημιές μόνο.
Οι κάτοικοι της περιοχής που βγήκαν και πάλι στο δρόμο έντρομοι από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης των αυτοκινήτων, εξέφρασαν στο κλιμάκιο της τροχαίας για ακόμα μια φορά την αγανάκτησή τους για τη μη λήψη μέτρων στη συγκεκριμένη διασταύρωση «καρμανιόλα».
Μάλιστα δήλωσαν πως είναι αποφασισμένοι να συγκεντρώσουν υπογραφές και να κάνουν διαβήματα προς κάθε υπεύθυνο.
«Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι» έλεγαν. «Ανθρώπινες ζωές χάθηκαν, περιουσίες καταστράφηκαν, καθημερινά κινδυνεύουν άνθρωποι. Ενώ έχουν τοποθετηθεί σε σχετικά ανώδυνα σημεία φωτεινοί σηματοδότες ή άλλα προστατευτικά μέσα, δεν κρίνεται σκόπιμο να τοποθετηθούν σε ένα δρόμο εντός κατοικημένης περιοχής, ταχείας κυκλοφορίας, με μεγάλο όγκο αυτοκινήτων και πεζών και κυρίως μαθητών. Σε ένα δρόμο που οδηγεί προς εθνική οδό, προς Δημοτικά Διαμερίσματα δήμου Δίου, προς Δημοτικό Στάδιο, προς Λύκεια, Τεχνικές Σχολές, Μουσικό Σχολείο, ΟΑΕΔ κ.λ.π.»
Είναι απορίας άξιο, η αδράνεια όλων των εμπλεκομένων και αρμοδίων στα κυκλοφοριακά ζητήματα της πόλης, για τη συγκεκριμένη διασταύρωση καρμανιόλα επί της Τερζοπούλου, αναφέρουν χαρακτηριστικά, ζητώντας την παρέμβαση κάθε αρμόδιου φορέα, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Γράφτηκε από τον 
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget