PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ

Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ
Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ. Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βλάνταν Ίβιτς.
Ο Ιγκόρ Τούντορ απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, με μία επιθετική ανακοίνωση εναντίον του Κροάτη, κάνοντας λόγο για "υποτιμητικά σχόλια για την ποιότητα της ομάδας".
Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν".
Συνολικά ο Τούντορ πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ για 45 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 17 νίκες, 17 ισοπαλίες και 11 ήττες (69-44 γκολ). Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως αν οι Θεσσαλονικείς δεν νικήσουν την επόμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό θα ισοφαρίσουν το αρνητικό ρεκόρ του 1965 με μία νίκη σε 12 παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 12 έχει 4 ήττες, 6 ισοπαλίες και μία μόνο νίκη.
Οι δηλώσεις που "έκαψαν" τον Τούντορ
Η ήττα από τον Πανθρακικό με 2-1 στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παράλληλα οι "υποτιμητικές" δηλώσεις του -όπως τις χαρακτηρίζει ο ΠΑΟΚ- για Πέλκα και Μυστακίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, στην ουσία "έκαψαν" τον Ιγκόρ Τούντορ.
Ο πρώην τεχνικός του δικεφάλου είχε πει πως: "Aυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του και αυτός είναι ο προπονητής. Δεν ήρθα να δώσω αλλού την ευθύνη, αλλά να πω τα πράγματα όπως έχουν. Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως 20οι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος. Μπορεί να γίνουν και έχουν μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα δεν είναι σε αυτή τη θέση".
Δεν την γλίτωσε αυτή τη φορά
Αυτή τη φορά δεν την... γλίτωσε, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν. Ο 37χρονος τεχνικός πριν περίπου ένα μήνα μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή με 0-1 είχε βρεθεί ένα βήμα πριν την έξοδο, όμως ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Κροάτης. Αντ' αυτού από τον δικέφαλο αποχώρησαν οι Φρανκ Άρσενεν και Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ λίγο αργότερα για δικούς του λόγους έφυγε και ο Νίκος Βεζυρτζής από την διοίκηση.
Πηγή
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget